Horoskopski znak koji je seksi, ali ljubomoran i posesivan

Horoskop
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

On je pun seksualnih ideja i želja i veliki je zavodnik, ali ume da bude jako naporan.

Reč je o Škorpiji.

Najljubomorniji znak Zodijaka je Škorpija, a razlog za sumnju vidi u baš svemu. Pripadnicima ovog znaka, iako sami znaju da zrače jakim seksepilom i vrlo su erotični, smetaće ako je i partner takav. Najsrećniji su u vezi s nekim ko je spreman da im se potpuno posveti.

Kod ostalih horoskopskih znakova doza ljubomore varira, od toga da je gotovo nema, do slučajeva koji su vrlo slični Škorpiji.

Ovan

Prilično je ljubomoran, daleko iznad onoga što bi mogli nazvati normalnim, čime pokazuje koliko mu je stalo do partnera. Strastven je u ljubavi pa su jednako strastveni i njegovi ljubomorni ispadi, prenosi 24sata.hr.

Bik

Umerena ljubomora obeležava ovaj znak, ali ne vole da budu takvi jer im je to naporno. Žele stabilne veze u kojima neće imati razloga za ljubomoru. Ipak, to je ponekad jače od njih pa spadaju u kategoriju natprosečno ljubomornih. Sami su jaki kad su iskušenja u pitanju.

Blizanci

Nisu preterano ljubomorni jer i sami vole da koketiraju i budu u centru pažnje. Razlogom za ljubomoru ne smatraju tuđe poglede na partneru kao ni njegovo preterano druženje sa suprotnim polom. Međutim, kad ih napad ljubomore uhvati, znaju biti dosadni s pitanjima i komentarima kao muve.

Pročitajte još:

Rak

Vrlo su ljubomorni, po učestalosti i intenzitetu drugi po redu nakon Škorpije, a oni su najgori. Zahtevni su u vezi, ali i odani. Skloni su drami i preuveličavanju zbog čega znaju da pomišljaju da su u lošoj vezi, iako to možda nije tako.

Lav

Pripadnici ovog znaka imaju problema s vrlo velikom dozom ljubomore, ali to pokušavaju prikriti na sve moguće načine jer imaju problema i s egom. Ipak, ljudima koji ih dobro poznaju to ne može promaći. Njihova ljubomora ponekad toliko nema smisla da može biti i smešna.

Devica

Doza ljubomore kod Devica je ispod proseka jer su vrlo odane pa podrazumevaju da je i partner takav. Međutim, kad nešto posumnjaju, nenametljivo će obratiti pažnju na detalje partnerovog ponašanja i spajati ih kao slagalicu.

Vaga

Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znakove, Vage su tačno u sredini. Ni previše, ni premalo. I u tom aspektu života su neodlučni, kao da se u nekim situacijama ne mogu odlučiti – biti ljubomoran ili ne?

Strelac

Ljubomora ih retko uhvati jer i sami imaju problema s vernošću partneru. Uz to, vrlo su aktivni i društveni pa nemaju vremena ni volje zamarati se s njom. Za njih je savršena stabilna veza u kojoj povremeno mogu odlutati u flert i ne odgovarati za to.

Jarac

Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod proseka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilne veze i skloni su da poveruju, kao i Device, da se podrazumeva da je partner veran jer su i oni takvi.

Vodolija

Ovo je najmanje ljubomoran znak Zodijaka. Toliko retko ih uhvati ljubomora da se partneri znaju zapitati da li im je uopšte stalo do njih. Njima kao da je sve ravno. Nesigurni su u sebe i znaju da odlutaju u vanbračne avanture.

Ribe

Pripadnici ovog znaka prilično su ljubomorni, više od Bika ili Vage, ali manje od Škorpije, Ovna, Raka i Lava. Skloni su dugim i stabilnim vezama i mrze kada im nešto poremeti tu koncepciju. Iskreni su pa partnerima svašta kažu tokom ljubomornih ispada.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram