Horoskop za narednih 7 dana: Bik u problemu na poslu, Rak sreće novu ljubav

horoskop
Foto:  Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Šta donosi horoskop od 9. do 15. novembra?

OVAN

POSAO Bićete odsutni duhom i skloni zaboravljanju. Nećete moći da prećutite nepravdu ili tuđe zabušavanje, pa ćete biti oštri u kritikama. Ipak, nemojte preterati.

LJUBAV Cenićete partnerove sposobnosti, a bićete uspešan dvojac i na finansijskom planu.

ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

BIK

POSAO Računajte na osetljivu komunikaciju s mlađim kolegom. Ne dopustite da nastane svađa, sasecite nesporazum u korenu. Za jedan projekat dobićete zeleno svetlo nadređenih.

LJUBAV Narednih sedam dana su stvoreni za razgovore o zajedničkoj budućnosti, čak i u vezama čija je stabilnost jako poljuljana.

ZDRAVLJE Oslabljen imunitet.

BLIZANCI

POSAO Pred vama je razdoblje ozbiljnog bavljenja poslom, pa što bolje organizujte vreme. Plaćanje računa, rešavanje sopstvenih ili porodičnih problema prete da vas iscrpe, ali imate snage za sve.

LJUBAV Ljubavni usponi i padovi oduzimaće vam smirenost i prisiljavaće vas na akciju.

ZDRAVLJE Umor i pospanost.

RAK

POSAO Koncentracija će vam se bitno poboljšati, čula će biti izoštrena, a intuicija vrhunska. Intelekt i mentalne sposobnosti biće istaknuti u svemu čega se prihvatite.

LJUBAV Ljubavne okolnosti se okreću u vašu korist. Neke od vas novo poznanstvo i ljubav očekuje u drugom gradu, na fakultetu ili seminaru.

ZDRAVLJE Odlično ste!

LAV

POSAO Očekuju vas situacije na koje nećete imati veliki uticaj, a moraćete da ih prihvatite. Kako biste izbegli svađe i neugodnosti s kolegama ili šefom, naoružajte se strpljenjem.

LJUBAV Nemate sluha za ustupke i previše ste nepopustljivi prema partneru. Smirite strasti i izbegavajte svađe.

ZDRAVLJE Mogući su virusi i temperatura.

DEVICA

POSAO Bićete energični i odlično raspoloženi. Prionite na intelektualne aktivnosti jer neće biti prepreka. Najbolje ćete se snalaziti u poslovima koji zahtevaju kreativnost ili komunikaciju.

LJUBAV Venera u Škorpiji vas čini lepšim i simpatičnim okolini i unosi šarm u vaš način komunikacije.

ZDRAVLJE Živite urednije.

VAGA

POSAO Bićete željni novih znanja. Usavršavanje stranih jezika ili svladavanje veština važnih za profesiju biće izazov kom nećete moći da odolite.

LJUBAV Uzbudljive situacije događaće vam se na putovanju ili pri slučajnim susretima na mestima gde se najviše krećete.

ZDRAVLJE Godiće vam biljni čajevi, piše Story.hr.

ŠKORPIJA

POSAO Poduhvati na kojima ćete raditi doneće vam dobru zaradu i društveni ugled. Isticaćete se efikasnošću i idejama. Mogli biste čak i da menjate šefa, na čemu će vam neki pozavideti.

LJUBAV Očekuje vas poznanstvo koje vas neće odmah baciti u ljubavni vrtlog. Ali kako dani budu odmicali, osećaćete se sve zaljubljenije. Mogli biste da napravite korak više u postojećem odnosu veridbom ili preseljenjem u zajednički stan.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

STRELAC

POSAO Kako biste brže napredovali, poslujte na miroljubiv i popustljiv način. Svaka rasprava i svađa oduzimaće vam vreme i koncentraciju. Teže ćete pamtiti, a uzrok će biti umor.

LJUBAV Ne poveravajte intimne probleme kolegama s posla jer će jedva dočekati da ih prenesu drugima.

ZDRAVLJE Razdražljivi ste i nemirni.

JARAC

POSAO Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama, pa će se mnogi oslanjati na vaše savete i odluke. Intuitivno ćete znati šta treba da kažete ili uradite.

LJUBAV Iako vam mnogo toga smeta kod partnera, shvatićete da je mnogo više onoga što vas neraskidivo veže. Pred samcima je nova ljubavna priča.

ZDRAVLJE Bićete u odličnoj formi.

VODOLIJA

POSAO Obavljaćete nekoliko poslova istovremeno ili užurbano dovršavati započete. Strpljivo izdržite izazove kojima ste izloženi i uspeh će već pokucati na vrata.

LJUBAV Okolnosti na koje nećete moći da utičete biće prepreka u ostvarivanju ljubavnog sklada. Neko bi mogao da se uplete u vašu vezu.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade i upala.

RIBE

POSAO Odnosi s kolegama biće bolji i kvalitetniji. Neki od vas će sjajno poslovati s inostranstvom, a neki će se isticati snalažljivošću i originalnošću.

LJUBAV Ljubavne pomake nabolje ćete osetiti nakon četvrtka. Razasnićete zapetljane bračne odnose ili raščistiti s osobom koja vam se meša u vezu.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram