Astro znakovi koji će u naredna tri dana doživeti ogromnu sreću u ljubavi

horoskop
Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Velika promena u ljubavnom životu!

Tokom Meseca u Blizancima od 9. do 11. novembra 2022. tri horoskopska znaka će doživeti procvat ljubavnog života.

Bik

Kada ste ušli u vezu u kojoj ste sada, postavili ste sebi cilj da kažete šta god vam je na umu i da omogućite siguran prostor vašem partneru da se oseća slobodnim da učini isto.

Do sada je išlo dobro, ali onda se učinilo kako je sve krenulo nizbrdo. Vaša veza je i dalje dobra, ali ne i sjajna, onakva kakva je bila nekad.

Dobra vest je da ćete tokom Meseca u Blizancima 9. novembra napuniti ljubavne baterije. Shvatićete da ono što imate uopšte nije loše, ali i da morate da održavate strast.

Dakle, otkrićete da je ključ za to da se iskra ne ugasi – komunikacija, baš kao u stara vremena. Izgleda da isti stari trikovi i dalje rade, pa ih iskoristite da oživite vatru u svom odnosu, piše your tango.

Devica

U ovom trenutku shvatili ste da ne želite da počnete iznova. Ne želite novu ljubav, ne privlače vas izlasci. Vi samo želite da ostanete sa osobom sa kojom ste, a ako to znači da živite prosečan život u prosečnoj vezi, onda je to ono što dobijate.

I tako ćete se osećati sve do 9. novembra i Meseca u Blizancima. To je period u kom neće biti mesta za osrednjost, posebno kada je ljubav u pitanju.

Novi raspoed zvezda će vas uzdrmati i pokrenuti na akciju. Reči će konačno pokuljati iz vas, reći ćete šta vam je na umu osobi koja očajnički treba da zna šta vam je na umu. Konačno ćete pričati samo vas dvoje.

Kao da će sve vaše nade i snovi konačno dobiti prostor da se ostvare. Delujte na osnovu tog impulsa i pokrenite komunikaciju. Gledajte kako vaša veza postaje sve bolja.

Jarac

Vi ste talentovani govornik. Nemate problema sa savetovanjem ili vođenjem ljudi, posebno na radnom mestu. Ali nešto vam se dogodilo tokom godina – počeli ste da se plašite da govorite kada ste u blizini svog partnera. Plašite se da ćete ga uznemiriti i zato ste se nesvesno povukli.

Pogađa vas to što osećate da ste dobrim delom krivi za raspad veze, ali ujedno to znači i da od vas takođe dosta zavisi i novi procvat ljubavi.

Tokom tranzitnog Meseca u Blizancima bićete više nego inspirisani da progovorite i ispravite stvari. Toplo zagrlite svog partnera i dajte mu do znanja da je on ipak najvažnija osoba u vašem životu i da jednostavno treba da razgovarate. Videćete, biće sve dobro.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram