Stiže redak dvostruki pun Mesec i nosi životne promene za ovih 5 horoskopskih znakova

Nikol Kidman
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pun Mesec, prema astrolozima, očekuje se 22. juna na drugom stepenu znaka, a onda će sledeći stići 24. jula, već na 30. stepenu. Ovo sugeriše da se univerzum marljivo fokusira na sve za šta je odgovoran znak Jarca: status, karijeru i društvenu ulogu. To uključuje odluke vezane za brak i razvod, napuštanje ili promenu karijere i dobijanje državljanstva i slično.

Zanimljivo, Jarac je znak koji se nalazi tačno na preseku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog meseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt Velikog krsta.

Doneće situacije koje će potpuno promeniti naše živote, kao da ćemo svi biti „izbačeni“ na raskrsnici, a tokom ovog meseca moraćemo skoro dva puta da promenimo pravac.

Na 5 znakova će ovaj astro fenomen najviše uticati:

Ovan

Dva puna meseca će pogoditi sektor vaših životnih ciljeva poput munje. To znači da možete donositi odluke u vezi sa statusom vaše veze (brak i razvod), kao i gde ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u vreme punog meseca će uticati na ono što se dešava.

Dakle, 22. jun će biti u znaku Bika, a događaji će biti vezani za pitanje finansija. I po drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se povezati sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg ličnog života će vas brinuti celo leto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna meseca. Moguće je da prvo izaberete jednu osobu, a onda se nešto promeni i da se predomislite.

Štaviše, u vreme punog meseca u vašoj karti će se formirati aspekt Velikog krsta, što znači da će odluka biti vezana za vaše mesto stanovanja i status. Nekima će dupli pun mesec doneti razvod ili velike promene u ljubavi.

Vaga

Pun Mesec se pojavljuje u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete promeniti mesto stanovanja ili će doći do većeg preuređivanja zidova vašeg doma.

Situacija se takođe može odnositi na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primer, odlučite da se vratite svom trenutnom poslu i odlučite da živite od novca koji dobijete od iznajmljivanja stana. Takođe je verovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Jarac

U trenucima punog Meseca formiraće se Veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama sa vaše strane.

Najverovatnije ćete odlučiti nešto vezano za odnose i mesto stanovanja, jer će čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je verovatno da će vam u ovom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš, sertifikat).

Ribe

U trenutku punog meseca njegov dispozitor Saturn biće u vašem znaku, što znači da ćete osetiti svu važnost i karmičku prirodu događaja.

Verovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja celog tima do donošenja odluke u vezi. Na primer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osećanja, što će na kraju u velikoj meri promeniti vaše planove za budućnost. Na ove datume verovatno možete saznati za trudnoću, jer se pun Mesec pojavljuje na osi dece i ljubavi, piše Story.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram