Dva najnevernija horoskopska znaka

horoskop prevara
Foto: BAHE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Varanje partnera zavisi od mnogo čega. Promene kroz život ili vezu, promena sredine, iscrpljujući posao ili potreba za avanturom samo su neke od situacija koje mogu dovesti do prevare. A koliku ulogu us vemu ima i Zodijak?

I dok nekima nevera ne pada na pamet, postoje i oni koji to rade svakodnevno i bez imalo griže savesti. Prema Zodijaku, ovo su dva najneverija znaka.

Ovan

Ovnovi su odani partneri, osim ako se godinama kasnije njihov partner ili partnerka muči s komunikacijom ili ih izneveri na neki način. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promenama i to očekuju i od svojih partnera.

Kada Ovnovi prevare svoje partnere, to je više zbog nekog unutrašnjeg konflikta nego iz želje da povrede svog partnera. I iako ovo nije pravilo koje važi za sve, jedno je sigurno: Ovnovima trebaju partneri koji su dorasli njihovom tempu, piše klix.ba.

Jarac

Jarčevi su neverovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može da se puno promeni tokom vremena, a to može da utiče na njihovu vezu. Jarčevi tokom celog života žele da ostvare veliki uspeh u karijeri i da obezbede sebi lagodan život.

Dok to ne postignu, sve drugo u njihovom životu je podređeno. Ako nemaju podršku partnera na tom putu ka ostvarenju cilja, Jarčevi će verovatno pribeći neveri. Specifično kod ovog znaka je to što im nije toliko bitna fizička prevara, nego emotivna, a to najviše povredi osobe s kojima su u vezi.

BONUS VIDEO: GEJ VENČANJE

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram