Tetovaža muža Milice Mandić koja je podigla ogromnu prašinu

Milica Mandic
Milica Mandić Foto:REUTERS/Murad Sezer

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondu udala se u septembru prošle godine za svog dugogodišnjeg dečka Marka Đurića. Miličin suprug, koji se takođe bavi ovim sportom, smatra svoju ženu velikim uzorom. To je nedavno dokazao i tetoviranjem njenog lika, što je izazvalo veliku pažnju.

Najbolja srpska sportistkinja objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju Markove noge na kojoj je zablistao njen lik, a inspiracija za tetovažu bila je Miličina fotografija sa Olimpijskih igara.

Inače, Miličin suprug drži fotografiju pored tetovaže na kojoj harizmatična sportistkinja grize zlatnu medalju i razlike gotovo da nema. Tatu umetnik koji stoji iza ovog umetničkog dela napisao je u svojoj objavi na mrežama da je „Milica Mandić zauvek na nozi njenog muža“.

Nedugo potom ta objava je privukla pažnju mnogih, te su pojedini oduševljeni ovim izarzom ljubavi i pažnje.

Drugi pak tvrde kako tetovaže ne treba da budu dokaz ljubavi i poštovanja.

„Ja moju gospođu nemam istetoviranu nigde… ni ona mene nije istetovirala nigde… ali 25 godina braka i malo više preko toga koliko smo zajedno govori vise od tetovaža“, navodi se u jednom od komentara na društvenim mrežama.

Tvrde neki i da su takve upečatljive tetovaže zapravo pogrešan način iskazivanja ljubavi, posebno ako ta ljubav nekad, kojim slučajem, izbledi…

Međutim, većina se slaže da se ljubav javlja i pokazuje u najrazličitijim oblicima i da je sve to lepo.

Kako se vama dopada ovakav znak pažnje Miličinog supruga?

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram