Olimpijka Nevena Ignjatović u kupaćem izgleda kao top-model

Nevena Ignjatović
Nevena Ignjatović Foto: TANJUG/ OKS/ IVICA VESELINOV

Na Zimskim olimpijskim igrama u Kini, koje su počele 4. februara i traju do 20, Srbiju predstavlja i takmičarka u alpskom skijanju Nevena Ignjatović. A kada nije u opremi za stazu i sneg, Nevena voli da ode na neko toplije mesto. Odatle rado sa publikom deli fotke u kupaćem u kojima izgleda kao model.

Nevena Ignjatović, uz Marka Vukićevića, predstavlja boje Srbije u Pekingu. Ova već ima velikog iskustva na takvim takmičenjima – bila je 14. u alpskoj kombinaciji na prethodnim Igrama u Pjongčangu 2018, a nastupila je i u Vankuveru 2010, odnosno Sočiju 2014.

A kada nije na stazi u ski-opremi, Nevena rado ode u toplije krajeve.

Tada zablista u kupaćem koji otkrije svoje savršeno izvajano telo.

Tako je jednom prilikom na Instagramu objavila fotografiju dok se sunča u minijaturnom crnom bikiniju sa zanimljvim tračicama.

Uz njen preplanuli ten odlično je išao i koralnoroze dvodelni kupaći koji je iskombinovala sa slamnatim šeširom i naočarima za sunce.

Nevena voli da ponese i pravi trend što se tiče kupaćih – gornji i donji deo u razlilčitim bojama, pa je tako jednom odabrala roze žutu kombinaciju.

Tu je i spoj roze gornjeg dela sa teget donjim oivičenim belim prugicama.

Kad je letovala u Sarandi u Albaniji, Nevena se pohvalila svetloplavim modelom koji ima sportski širi gornji deo.

Što se tiče jednodelnih modela, njoj odlično stoji i jedan klasičnog kroja na roze i bele pruge, a preko kog je obukla teksas šorts.

I za sve ove modele Neveni kažu da joj stoje odlično i da bi komotno mogla da pređe u modele ako ikad poželi.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram