Dva horoskopska znaka pratiće božanska sreća ovog proleća, sve će im ići od ruke

Foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Tamara Globa nedavno je otkrila dva znaka Zodijaka koja će na proleće 2024. imati pratiti ogromna sreća.

Njihovi životi će se u narednim mesecima preporoditi i moći će da uživaju u radosnim, zabavnim danima, dobrim međuljudskim odnosima i sjajnim poslovnim prilikama.

Hajde da vidimo koga će to obradovati horoskop, ako je verovati ovom astrologu! Globa kaže da će glavni srećnici ovog proleća biti Lav i Ribe.

Lav

Ovog proleća očekuje vas puno posla, kreativnih projekata i različitih angažovanja koji podrazumevaju vaš doprinos, ali će svi poduhvati biti krunisani uspehom. Naredni meseci generalno će biti obeleženi aktivnim promenama i novim mogućnostima. Imaćete energiju i samopouzdanje da postignete sve što zacrtate. Smeši vam se ili unaređenje ili neka prilika u kojoj ćete moći da pokažete svoje liderske kvalitete. Kada je reč o finansijama, ovo je dobar period za investicije i dugoročno planiranje.

Na proleće ćete biti posebno privlačni drugim ljudima i svi će žudeti za vašim društvom. Ipak, malo tolerancije i diplomatičnosti nisu na odmet, posebno u odnosu sa kolegama, gde bi moglo da dođe do manjih razmirica zbog vaše želje za dominacijom. Prolećni dani probudiće u vama duboka, lepršava osećanja, pa će Lavovi koji su sami biti otvoreni za nova poznanstva i velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog. Zauzeti Lavovi održaće harmoniju u vezi, ali moraju biti spremni na kompromis.

Ne zaboravite da povedete računa o sopstvenom zdravlju; prolećni umor mogao bi da utiče na vaše blagostanje. Priuštite sebi više sna, vežbajte, zdravije se hranite i održavajte balans između posla i odmora.

Ribe

Foto: Thibault Monnier/Rachid Ait,© PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Ribe, od marta vam konačno kreće nabolje u životu! Sledi vam veoma dobar poslovni period, koji će rezultirati ne samo profitom, već i korisnim, zanimljivim poznanstvima. Očekuje vas veoma ozbiljna odluka u karijeri; možda ćete prelomiti i početi da raditi za sebe, možda ćete promeniti karijeru ili tražiti povišicu. Bilo kako bilo, vaša odluka pokazaće se dobrom. Ne morate brinuti o svojim finansijama, očekuje vas primetno poboljšanje materijalne situacije. Ovaj period savršen je za kupovinu većih, važnijih stvari poput nameštaja, tehnike…

Do značajnih odluka može doći i na privatnom planu; moguće je da će vam se promeniti emotivni status – može doći do veridbe, braka, trudnoće, rođenja deteta u bliskom okruženju… Zauzete Ribe će se konačno oprostiti od dugoročnih problema i shvatiće šta je ono što žele od partnera.

Slobodne Ribe mogu da računaju na romantičnu avanturu koja ima potencijal da se razvije u ozbiljnu i harmoničnu vezu. Moguća je i kancelarijska romansa – da, to jeste kontroverzna stvar, ali Ribama bi ovog proleća mogla da se isplati, piše Blic žena.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram