Dnevni horoskop za 9. 8: Strelac da se spremi za izuzetno težak dan na poslu

dnevni horoskop
Foto: Orhan Tsolak / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 9. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Solidan dan je pred većinom Ovnova da se u svom energičnom ritmu razmahnu na više poslovnih strana.

Ljubav: Prilike za upoznavanje novih simpatičnih osoba trebalo bi da bude i ove srede, ali osim flerta ne očekujte bitnije pomake.

Zdravlje: Budite umereni kada su vaše omiljene poslastice u pitanju.

Bik

Posao: Nešto ćete morati da ispravljate. Pazite da ne preterate sa reakcijom prema saradnicima bez obzira na to koliko ste u pravu.

Ljubav: Bilo bi lepo da što manje napetosti i nervoze prenesete u druge životne sfere, naročito se to odnosi na ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pridržavajte se realnih činjenica uz što manje priče kako ne biste rekli nešto što ne treba i sebi zakomplikovali situaciju, posebno kada je komunikacija sa bitnim poslovnim saradnicima u pitanju.

Ljubav: Ako ste u mogućnosti, prijalo bi vam neko kraće putovanje, kao malo osveženje i beg od rutine.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Rak

Posao: Mogući su zastoji sa vama bitnim pitanjima, naročito kada su dogovori i papirologija u pitanju. Ništa od sekiranja, prihvatite ovo kao trenutno loš period.

Ljubav: Pokažite spremnost na kompromis kada su vaši zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Respiratorne tegobe, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Prilagodite se trenutnim okolnostima, budite racionalni i praktični i proći ćete veoma uspešno.

Ljubav: Očekuje vas lepa prilika makar za flert, koketiranje, samo je pitanje koliko ćete biti zainteresovani.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Devica

Posao: Mogu vam se danas otvoriti neki novi poslovi za saradnju ili projekti sa inostranstvom. Ukoliko je neophodno, potražite savet od nekog koga smatrate autoritetom ili od nadređenog, imaćete podršku.

Ljubav: Komunikacija sa novom simpatijom teče baš onako kako vam odgovara. Ne žurite, opustite se i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Potražite pomoć, podrška će vam puno značiti, uspećete da ispoštujete zadate rokove.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete u sferi ljubavi, pa eto motivacije da se po tom pitanju angažujete i uživate u razmeni najfinijih emocija sa osobom koja vam se dopada jer prosto zračite.

Zdravlje: Razloga za brigu ne bi trebalo da bude kada je zdravlje u pitanju.

Škorpija

Posao: Završavajte sve što je zaostalo, završite sa formalnostima, pripremite se da date neuporedivo više energije i volje u periodu koji sledi i uspeh će doći.

Ljubav: Oni predstavnici koji su voljni da krenu u osvajačke akcije imaće danas veoma povoljnu klimu koja odgovara njihovom senzibilitetu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Energija u vašem radnom okruženju biće prilično negativna. Sa saradnicima i kolegama može biti izrazito loša komunikacija.

Ljubav: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima, organizujte neki izlazak, a može i kućna varijanta. Opustite se i uživajte u dobrom društvu.

Zdravlje: Potreban vam je neki vid psihofizičke relaksacije.

Jarac

Posao: Budite spremni da adekvatno reagujete kada je u pitanju konkurencija, i to od osoba koje ne dele vaše mišljenje po pitanju realizacije nekih vaših ideja.

Ljubav: Dosta fleksibilnosti i taktiziranja biće vam potrebno ukoliko želite da izbegnete moguće nesporazume sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pozabavite se završetkom zaostalih obaveza i sređivanju papirologije i formalnosti bitnih za buduća profesionalna angažovanja. Ne jurite i ne žurite.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno upoznali novu osobu, posvetite još više pažnje jer vrlo podsticajno može delovati na vas i uticati da se osećate lepo i poželjno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Veći deo ovog dana Ribe bi trebalo da imaju dodatne obaveze vezane za završavanje zaostalih poslova iz prethodnog perioda. Korak po korak, bez nervoze i rešićete sve.

Ljubav: Bilo bi najbolje da relativno miran ljubavni dan ostane u takvim okvirima. Potrudite se i dajte svoj pozitivan doprinos.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram