Dnevni horoskop za 9. 6: Ovan u problemu s kolegama

dnevni horoskop
Foto: 20th Century Fox Licensing/Merch / Everett / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 9. jun 2021. godine.

Ovan

Posao: Ozbiljnijih problema ne bi trebalo da bude, ali najtipičnijim Ovnovima danas manje poslovne brige mogu zadavati saradnici koji rade sporije i drugačije.

Ljubav: Obratite pažnju na koji način komunicirate sa dragom osobom. Izbegnite na sve načine moguće nesporazume.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Bik

Posao: Čuvajte se mogućih sabotaža od nadređenih. Mogu im smetati vaše ideje i način rešavanja problema. Ne dozvolite da vas to pokoleba u vašim iskrenim namerama.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih relacija, za očekivati je da dan protekne u prilično mirnom ritmu, u granicama već prepoznatljivog.

Zdravlje: Bez značajnijih problema.

Blizanci

Posao: Prve naznake usporavanja realizacije već dogovorenih planova Blizanci su dobili još ranije. Od danas sledi konkretnije suočavanje sa tim.

Ljubav: Ne dozvolite da se vaši prijatelji mešaju u vaš emotivni odnos. Odreagujte na vreme.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Jedan prosečan radni dan nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Raka da bez većih problema i uz dobru komunikaciju sa poslovnim saradnicima sve na vreme završe.

Ljubav: Odgovaralo bi vam veće opuštanje ove srede. Od vas zavisi dobrim delom da li ćete u tome i uspeti.

Zdravlje: Sasvim solidno, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Budite realniji kad postavljate poslovne ciljeve i tako smanjite rasipanje energije. To nije teško ako stvari sagledate iz pravog ugla, a vi to definitivno umete i možete.

Ljubav: Uglavnom mirno ljubavno more tokom ove srede za vas. Prevedeno u praksu to znači – bez bitnijih događaja i promena u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Posvetite dovoljno vremena nekoj fizičkoj aktivnosti.

Devica

Posao: Čuvajte se nedefinisanih i nepotpunih informacija od saradnika. Biće dovoljno da ispoštujete sebe i budete u skladu sa svojom prirodom i sve par puta proverite pre nego što odgovorite.

Ljubav: Dan popunite stvarima koje volite da radite i u kojima istinski uživate. I nemojte dozvoliti da vam iko bilo šta nameće.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambiciozne ciljeve, ali ne pokušavajte da prilagođavate druge vašim potrebama i namerama.

Ljubav: Dosta manjih razloga za nervozu doprineće da tokom ovog dana nemate dovoljno strpljenja i razumevanja za suptilna delovanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Na vama je da postavite oslonce nekog novog posla koji je mnogo zahtevniji od ovoga što ste do sada radili. Poslušajte svoju intuiciju ovih dana.

Ljubav: Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni i da pravite zajedničke temelje za budućnost.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Nova praktična rešenja koja budete predlagali možda neće naići na pozitivnu reakciju kod nadređenih i saradnika. Nemojte da to stvori loše odnose i komunikaciju. Malo se pritajite i strpite.

Ljubav: Na osnovu sitnih detalja proanalizirajte ponašanje drage osobe i doći ćete do zaključka šta vam je činiti. Bolje je da na vreme uvidite i izbalansirate sve što vam smeta.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Budite oprezni da ne napravite neke pogrešne procene i ne povučete neke pogrešne poteze. Proveravajte više puta informacije od saradnika.

Ljubav: Uživajte u opuštajućim i interesantnim trenucima i druženju sa dragom osobom. Organizujte neku posetu prijatelja. Prijaće vam društvo.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Neophodna vam je podrška i dobra organizacija, pa se ne libite da je zatražite od proverenih saradnika.

Ljubav: Da vam i tokom ove srede ne bude dosadno u sferi ljubavi pobrinuće se draga osoba. A vi uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Trebaće vam pomoć tokom ovog dana jer bi mogao da iskrsne neki problem sa kojim se ne suočavate prvi put. Nema razloga za zabrinutost. Sve se da rešiti.

Ljubav: Imate veliku potrebu za opuštanjem, pa dajte sve od sebe da uspete na tom planu. Budite vi inicijator nekih pozitivnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram