Dnevni horoskop za 9. 4: Bik da se zapita šta u stvari želi

Horoskop
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 9. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova trebalo bi da dočeka u dobrom raspoloženju zbog uspešnog privođenja kraju profesionalnih zadataka, ali fizički iscrpljeni do maksimuma.

Ljubav: Osećaj velikog psihofizičkog zamora odraziće se i na sferu ljubavi, samo što se na ovom polju tipični predstavnici ovog znaka mogu nadati opuštenoj atmosferi i uživanju u pažnji i razumevanju drage osobe.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

Bik

Posao: Osobe rođene u znaku Bika imaće danas dobru priliku da mirno i u okvirima svojih očekivanja privedu kraju sedmicu, u kojoj su uglavnom bili na visini profesionalnih zadataka.

Ljubav: Događaji iz prethodnog perioda zahtevaju da se dobro zapitate šta u stvari želite i očekujete.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Blizanci

Posao: Evo radnog dana u kome bi najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Blizanaca mogli da dožive prijatno iznenađenje zbog velikog profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Vrlo dobar dan da uživate u pažnji drage osobe, ali ako joj posvetite neophodno vreme, u suprotnom možete očekivati kritike.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Rakovi bi danas trebalo da se pozabave zaostalim ličnim obavezama prema institucijama. Proverite da vam nešto od papirologije nije ostalo nezavršeno.

Ljubav: Objektivno, ovo je dan u kome je realnije da više pažnje dobijete nego što ćete posvetiti drugoj strani.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: Dobar i visok nivo energije najavljuje uspešno okončanje ove radne sedmice, a određeni procenat osoba rođenih u znaku Lava može očekivati manja mimoilaženja u stavovima sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Trebalo bi danas da imate povoljniju klimu za produbljivanje starih, ali i za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće tipične Device i ovog dana, tako da u svom dobo poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja, ovaj dan bi trebalo da bude u rangu prosečnih, mada nije nerealno očekivati da pojedini predstavnici ovog sazvežđa pokažu neočekivanu konkretnu inicijativu.

Zdravlje: Nema nagoveštaja i upozorenja na ozbiljnije zdravstvene probleme.

Vaga

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Vage već je odradila najvažnije profesionalne obaveze, tako da ovaj dan možete iskoristiti za planiranje odmora za predstojeći vikend.

Ljubav: Uz planiranje odmora brojni predstavnici mogli bi da posvete danas dosta pažnje dragoj osobi, ili potencijalno novoj simpatiji koja se pojavila na ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Škorpijama donosi dobre uslove za rekapitulaciju urađenog, ali i podsetnik da preispitaju da nije nešto od zaostale papirologije i formalnosti ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda.

Ljubav: Dozu pozitivnog nemira i uzbuđenja može vam doneti znak pažnje neke potpuno nove osobe na ljubavnom nebu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Dosta užurbano i pojačanim tempom tipični predstavnici Strelaca pokušaće danas da urade više nego prethodnih dana. Potrudite se da u brzini ne napravite neki veći previd.

Ljubav: Više intrigantnih situacija možete očekivati danas na ljubavnom putu, pa eto prilike za sve one koji su željni akcija i novih mogućnosti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Po običaju i ovog petka je realno očekivati da budete vredni i marljivi na profesionalnom polju, uz naglasak da će vam možda trebati još malo napora da završite prihvaćene radne obaveze.

Ljubav: Nije za očekivati neko posebno angažovanje u sferi ljubavi, ali sa druge strane, za očekivati je da se nađete na meti raznih kritika voljene osobe.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Vodolija

Posao: Veliko angažovanje, još veći promet informacija i najava uspešnog radnog dana je pred Vodolijama. Ipak, nemojte sve sami, posebno ako ste započeli dve, tri paralelne profesionalne aktivnosti.

Ljubav: Danas verovatno nećete imati previše vremena za ljubavna dešavanja. Uprkos tome, za očekivati je bar jednu povoljnu situaciju za flert, koketiranje.

Zdravlje: Relaksirajte polje psihe.

Ribe

Posao: Dosta profesionalnih obaveza očekuje osobe rođene u znaku Riba i poslednjeg radnog dana u sedmici. Ne sekirajte se previše ukoliko ne završite sve kako ste planirali.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja, ovaj dan bi trebalo da bude u rangu prosečnih, mada nije nerealno očekivati da pokažete i neku konkretnu inicijativu. Samo napred.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram