Dnevni horoskop za 9. 10: Rak da pripazi na naredni korak u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Morgan Dessalles / Charles Guerin / Bestimage / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 9. oktobar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za maksimalnu relaksaciju i odmor jer vas već od početka sledeće radne sedmice očekuje veliko opterećenje poslovnim obavezama.

Ljubav: Vrlo je dobar dan da tipični Ovnovi razmenjuju pažnju i emocije sa voljenom osobom i tako još više i bolje napune energetske baterije.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Većina Bikova imaće dobar dan da se kroz takozvani aktivan odmor relaksira, ali i obavi lagane pripreme za narednu sedmicu.

Ljubav: Uživanje u nedeljnom miru i opuštenoj atmosferi ništa neće moći da vam poremeti.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Iako najverovatnije bez konkretnih razloga za nezadovoljstvo, za očekivati je da danas Blizanci pokažu izraženu nervozu i nedostatak takta u komunikaciji.

Ljubav: Nije loš dan da prošetate, izađete na neko javno mesto gde je moguće da ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Prilično je miran i stabilan dan za obavljanje onih najneophodnijih poslova po kući. Eventualno možete da odvojite malo vremena za pripremni razgovor sa profesionalnim saradnicima.

Ljubav: Tokom drugog dana vikenda većina Rakova imaće povećanu želju da nešto bitno objasni dragoj osobi. Može, samo bez forsiranja i nepotrebnog pritiska.

Zdravlje: Osim nervoze i napetosti, nema bitnijih upozorenja, piše astroputnik.

Lav

Posao: Za Lavove danas bi možda nabolje bilo da deluju iz prikrajka i tako izbegnu eventualne situacije velikog naboja i verbalne sukobe.

Ljubav: Dan nije povoljan za krupne odluke i poteze, ali svakako jeste prilično korektan za koketiranje, flert ili neko lagano, opušteno delovanje u sferi ljubavi.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Devica

Posao: Pridržavajte se svog detaljno isplaniranog plana nedeljnih aktivnosti i nema razloga za brigu. Razmislite i o prihvatanju poziva za rekreativne fizičke aktivnosti od prijatelja.

Ljubav: Niste u svom najboljem ljubavnom elementu, ali to ne znači da se morate prepustiti potpunoj letargiji. Pozitivno razmišljanje i osmeh nikada nisu naodmet.

Zdravlje: Potrudite se da se dovoljno naspavate i opustite.

Vaga

Posao: Umesto forsiranja možda bi danas najbolje bilo da se oslonite i prepustite najvažnije konce u ruke osobi od poverenja.

Ljubav: Nedavno ostvareno novo poznanstvo uglavnom preokupira vašu pažnju u sferi ljubavi. Danas je vrlo verovatno da uspostavite kontakt sa još jednom veoma interesantnom osobom.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Za većinu Škorpija radnih obaveza biće dosta i tokom drugog dana vikenda. Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno odradite na zadovoljavajući način.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom horizontu nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Zamor materijala zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu biće primetan kod većine Strelaca. Zato je važno da postepeno smanjujte opterećenje.

Ljubav: Bez obzira na to koliko ste umorni za dešavanja na ljubavnom polju, uvek se pronađe neka rezervna energija. Danas vam ona može biti potrebna i korisna.

Zdravlje: Potreban vam je odmor i kvalitetan san.

Jarac

Posao: Relativno miran dan Jarčevi bi mogli da iskoriste za proveru i završetke poneke zaostale obaveze kako bi što lagodnije dočekali sledeći talas profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Ne srljajte sa donošenjem bilo kakvih odluka danas. Mogli biste da zakomplikujete aktuelnu partnersku situaciju.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Vodolija

Posao: Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite, nema odlaganja. Ali ako i nije toliko urgentno, odvojte dovoljno vremena za odmor i punjenje radnih baterija.

Ljubav: Makar nekoliko opuštenih trenutaka i vremena posvećenog ljubavnim dešavanjima mogu vam doneti danas više pozitivnih stvari i benefita za budući period.

Zdravlje: Budite oprezni pri rukovanju oštrim predmetima.

Ribe

Posao: Poslednji dan vikenda donosi Ribama više ubrzanih događaja i podsetnik da ne ostavljaju poslovne pripreme za poslednji čas.

Ljubav: Upravo su lepi događaji u sferi ljubavi potencijalni razlog da se zanesete i makar na trenutak isključite iz realnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram