Dnevni horoskop za 9.1: Lava čeka direktna izjava ljubavi

Foto: Mark Mainz / Netflix / The Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 9. januar 2021. godine.

Ovan

I ove nedelje ne bi bilo loše da izvesno vreme posvetite odmoru i relaksaciji i obavite neophodne pripreme za narednu radnu sedmicu. Budite pre svega otvoreni i iskreni i nema razloga da ne provedete još jedan uzbudljiv dan sa vašom voljenom osobom, piše Astroputnik.

Bik

Još jedan dan koji bi tipični predstavnici Bikova trebalo da provedu u opuštenoj atmosferi, relaksaciji i prikupljanju energije za buduće obaveze. Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi. Uživajte.

Blizanci

Prosečan dan je pred najtipičnijim Blizancima, makar za obavljanje osnovnih obaveza. Nema razloga za bilo kakvim forsiranjem. Nešto slično možete očekivati i na polju ljubavnih relacija. Prilično mirno ljubavno more i zadovoljavajući nivo partnerskih odnosa.

Rak

Ovo je povoljan dan za Rakove koji su planirali velike kućne poslove. Dobrodošla bi vam i pomoć nekog od ukućana. Ostaće vam dovoljno vremena da se posvetite sa puno nežnosti svojoj voljenoj osobi.

Lav

Nije loš dan da tipični Lavovi odrade bezmalo sve što su planirali, ali i da odvoje dovoljno vremena za odmor i rekreativne aktivnosti. Nemojte da vas iznenadi direktna izjava ljubavi osobe koja vas već duže vreme simpatiše.

Devica

Pred osobama rođenim u znaku Device nalazi se solidan radni dan za dugo odlaganu pripremu za naredni poslovni period. Veoma prijatno iznenađenje u sferi ljubavi za očekivati je da vam danas priredi draga osoba. Potrudite se da uzvratite na makar sličan način.

Vaga

Prilično raspoložene Vage tokom ove nedelje, pozitivno će uticati i na svoje okruženje. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Manjih nesporazuma može biti u sferi ljubavi, najverovatnije zbog vaše neodlučnosti.

Škorpija

Nametnute obaveze tokom ovog dana mogu poprilično umoriti većinu Škorpija. Potrudite se da se ne preforsirate. Od strpljenja i razumevanje druge strane, najviše zavisi ishod današnjih ljubavnih dešavanja.

Strelac

Najtipičniji predstavnici Strelčeva, danas će biti u veoma dobrom raspoloženju za ozbiljne poslovne dogovore. Samo napred. Bilo bi lepo da ovaj dan iskoristite i izgladite manje nesporazume sa voljenom osobom. Moguće je i da se prijatno iznenadite.

Jarac

Tokom većeg dela ovog dana Jarčeve očekuje par situacija u kojima bi mogli da objašnjavaju, i razjašnjavaju neke bitne detalje poslovnim saradnicima. Vrlo povoljan dan je da bar jednu konkretnu akciju uspešno sprovedete u delo. Moguće je i neko kraće putovanje.

Vodolija

Drugi dan vikenda vrlo je povoljan za većinu Vodolija da se pozabave reorganizacijom svojih poslovnih ideja i planova. Pokažite dovoljno razumevanja i za potrebe druge strane, nemojte se isključivo voditi sopstvenim interesima i željama.

Ribe

Manje više sličan dan prethodnom, mogu očekivati tipični predstavnici Riba. Sačekajte još malo sa pokretanjem ideja za krupne poslovne promene. Budite strpljivi, ali nemojte samo pasivno čekati, makar oprezno krenite u neku osvajačku akciju.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram