Dnevni horoskop za 8. 9: Vodolija da se udalji od rana iz prošlosti

dnevni horoskop
Foto: YouTube Premium / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 8. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Odjednom će se pojaviti neke prilike, a vi dobro otvorite oči i slušajte pažljivo jer će biti nekih nejasnoća i preterivanja. Ne verujte svemu na prvu loptu.

Bik

Jedina strategija koju danas možete upotrebiti je da ostanete pribrani i da mislite na sve pozitivne stvari koje vam se dešavaju. Osećate pritisak koji vam urušava prirodnu ravnotežu.

Blizanac

Zauzimate poziciju autoriteta bez obzira što vam se to ne dopada. Očekujete od sebe previše, potreban vam je ozbiljniji odmor.

Pročitajte još:

Rak

Dosta toga ste obećali i sebi i drugima, pa sad jurite na sve strane. Ukoliko ste u vezi ili braku, želite prostor i vreme za sebe, što se partneru ne dopada.

Lav

Imaćete potrebu da se takmičite na poslu, i to zbog izazova koje niko nije stavio ispred vas. To je možda i dobar načn da uočite svoje kvalitete.

Devica

Danas potencijalno pronalazite rešenje za ono što vas danima muči. Uspevate da izbalansirate između posla i odmora, pa ćete se bolje osećati.

Vaga

Pritisak koji se stvara je samo odraz vašeg nezadovoljstva. Fale vam odmori i jača koncentracija.

Škorpija

Morate da poradite na sopstvenim principima. Očekivanja su vam velika, a drugima delujete nezainteresovano.

Strelac

Vraćate se na neke stare partnerske teme koje su bile aktuelne pre par meseci. Morate da zauzmete čvršći stav.

Jarac

Limitirani ste finansijskii i to vas koči u realizaciji nekih ideja. Pronađite neku skromniju varijantu, ma šta bilo u pitanju.

Vodolija

Neka priča vezana za porodicu koči razvoj međupartnerskog odnosa. Pokušajte da se konačno udaljite od rana iz prošlosti.

Ribe

Odgovornost prema odnosima, kao i prema partneru danas izbijaju u prvi plan. Ne možete očekivati pozitivan ishod ukoliko se ne budete jasno izjasnili.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram