Dnevni horoskop za 8. 9: Ovan blista zbog ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 8. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Obratite pažnju na nerealna obećanja i ne idite glavom kroz zid. Biće još prilika za dokazivanje.

Ljubav: Pozitivne reakcije od osobe za koju ste zainteresovani mogle bi da budu razlog za radost i zadovoljstvo tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bezmalo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je ostvarivo bez mnogo problema.

Ljubav: Današnje okolnosti na vašem ljubavnom polju nisu baš najpovoljnije za konkretne akcije. Čuvajte se malicioznih komentara i ljubomornih scena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas vas očekuje manji profesionalni predah, prvenstveno zbog potencijalnih tehničkih prepreka koje vam mogu otežavati realizaciju poslovnih zadataka.

Ljubav: Vrlo interesantna dešavanja u sferi ljubavi danas vam može doneti upoznavanje nove osobe koja dolazi sa nekog puta. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro proanalizirajte sve argumente za i protiv pre nego što odlučite.

Ljubav: U sferi ljubavi biće potrebno mnogo strpljenja kako biste smanjili tenzije koje mogu eskalirati u vašim partnerskim relacijama.

Zdravlje: Moguće virusne, bakterijske infekcije.

Lav

Posao: Danas za većinu Lavova nema nepremostivih profesionalnih prepreka, mada bi bilo dobro da povedete računa o neracionalnom trošenju energije.

Ljubav: Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od boljih za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Ovaj četvrtak može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti u pitanju, pod uslovom da ne radite više stvari istovremeno.

Ljubav: Bar po jedno prijatno iznenađenje možete očekivati kako od drage osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije, tako i sa druge potpuno neočekivane strane.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.

Vaga

Posao: Pokušajte da na mirniji način, bez nervoze, rešite eventualne komunikacijske nesuglasice sa konkurencijom i osobama koje ne dele vaše stavove.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju uspešan dan u sferi ljubavi, posebno ako budete aktivni van četiri zida, gde možete upoznati više interesantnih osoba.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Iako nije realno očekivati veći profesionalni zaokret, tipične Škorpije danas će imati dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata.

Ljubav: Poslovno opterećenje neće vam ostaviti previše vremena i energije za ljubavna dešavanja, ali okrenite se oko sebe, u blizini ima zainteresovanih za vas.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strelac

Posao: Dosta energije i truda uložiće Strelci da na vreme ostvare postavljenje profesionalne ciljeve. Moguća su kašnjenja, odlaganja nekih poslova.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i da se aktivnije uključite u komunikaciju sa novim osobama koje se pojavljuju oko vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Gotovo sve odranije isplanirano Jarčevi bi trebalo da bez većih problema završe tokom ovog radnog dana

Ljubav: Dobar deo današnje pozitivne energije bilo bi lepo da usmerite na polje ljubavnih relacija. Draga osoba očekuje najmanje toliko od vas.

Zdravlje: Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Vodolija

Posao: Najveći deo onog što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja realno je da ostvare – bez većih problema ili zastoja u realizaciji.

Ljubav: Srce vas verovatno vuče i gura na jednu stranu, dok sa druge stižu vrlo intrigantne vibracije i signali. Nemojte predugo čekati sa odlukom.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Ribe

Posao: Većina tipičnih Riba tokom ovog radnog dana može imati određene probleme u komunikaciji sa profesionalnim autoritetima.

Ljubav: Nema nijednog razloga za vašu pasivu tokom ovog dana u sferi ljubavi, mada neće biti mudro da prebrzo donosite zaključke o simpatiji koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram