Dnevni horoskop za 8. 6: Škorpija na prekretnici u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 8. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta stresnih situacija biće pred vama na koje ne možete puno da utičete. Ono što je najbitnije je da ćete uspeti da se uspešno izborite sa svim tim.

Ljubav: Možete biti malo osetljiviji i netolerantiniji pa je savet da se klonite rasprava sa voljenom osobom.

Zdravlje: Napetost, stres.

Bik

Posao: Sve obaveze koje su eventualno zaostale možete uspešno regulisati i završiti jer ste rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama.

Ljubav: Ništa nećete postići time ako se uvučete u međusobna optuživanja i svaljivanje krivice jedno na drugo. Spas je u kompromisu.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Blizanci

Posao: Moglo bi doći do verbalnih izazova, morate se kontrolisati jer biste mogli naštetiti najviše sebi. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi, a ako budete trebali da se branite birajte reči.

Ljubav: Nemojte ništa tajiti ili prećutkivati, bolje kažite to što imate na umu pa kud puklo da puklo.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Rak

Posao: Sasvim solidan dan je pred Rakovima da bez većih problema realizuju svoje zacrtane obaveze i posvete se dugoročnijim planovima.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, što će vam verovatno i odgovarati.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Još jedan uspešan radni dan je pred Lavovima. Posla ima i previše ali ste vi vrlo dobro organizovani i motivisani.

Ljubav: Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, to će prijati i vama i vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Devica

Posao: Veliko angažovanje i pre svega istrajnost obezbediće danas Devicama sasvim dobre poslovne rezultate. Trud se uvek isplati.

Ljubav: Ukoliko niste sigurni da li osoba koju ste nedavno upoznali vredi truda, nemojte ništa požurivati, pustite neka vreme kaže svoje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Dajte sve od sebe da vaš rad bude uočen i vrednovan na pravi način. Danas ćete imati povoljnu priliku da svoje kvalitete pokažete.

Ljubav: Pokažite da možete i želite da se više posvetite negovanju dobrih partnerskih odnosa, uz malo truda i dovoljno razumevanja sve će krenuti da se odvija u smeru kojem želite.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Izvesno je da ćete morati da se suočite i sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika. Ništa strašno, znate već da ne treba tu puno gubiti strpljenja.

Ljubav: Potrebno je da pokažete više prisustva, više ljubavi i pažnje da bi sve funkcionisalo kako treba. Ne bi trebalo da vam je to problem, pod uslovom da vam je stalo do osobe sa kojom ste u vezi.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Strelac

Posao: Iako je odnos sa nadređenima sada korektniji nego inače, i dalje vam smetaju njihove pridike i pokušaji da vas u mnogim situacijama ograniče. Ne odustajte, ali svakako nešto morate i da istrpite.

Ljubav: Obostrana otvorenost u komunikaciji je neophodna da bi se svi problem i nesporazumi rešili na najbolji način.

Zdravlje: Iscrpljenost, umor.

Jarac

Posao: Treba da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Posao funkcioniše standardno, vi sve obavljate rutinski. Imate dovoljno energije za sve izazove, kao i poslovne aktivnosti vezane za kraća putovanja.

Ljubav: Družite se sa dragim ljudima, izlazite, budite veseli i raspoloženi. Uživajte u finom zajedničkom period koji je pred vama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dosta promena ima u najavi, sva komunikacija je na vama lično i budite maksimalno obazrivi kada su informacije u pitanju jer su raznorazne malverzacije naglašene ovih dana.

Ljubav: Trenutak nije među povoljnijima za upravljanje nekih ozbiljnijih planova i, što je još važnije, za njihovu uspešnu realizaciju. Ipak neke sitne promene su poželjne.

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti, pripazite na ishranu.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram