Dnevni horoskop za 8.3: Jarcu neće prijati istina

Kara Delevinj u filmu "Paper Towns"
Kara Delevinj u filmu "Paper Towns"; Foto: FOX 2000 PICTURES-TEMPLE HILL ENTERTAINMENT - Album / Album / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za osmi mart 2020. godine.

Ovan

Veče provedeno kod kuće sa voljenom osobom će vam prijati. Seks i romantika vam se dosta vrzmaju po glavi. Možda ćete baš danas naučiti da bolje komunicirate sa partnerom i verbalno i fizički.

Bik

Možda ćete tokom razgovora sa partnerom udarati u zid i teško ćete izaći na kraj tokom rasprave. Trebalo bi da vam kapne neki novac, ali ne danas. Ovaj dan će vam doneti dosta frustracija, ali veče će sve popraviti.

Blizanci

Prirodno ste strastveni, ali danas ćete biti iznenađeni koliko jako nešto želite. Osećate se posebno emotivno i želećete da ostanete nasamo sa partnerom. Ne iznenađujte se ako privučete pažnju drugih udvarača, možda i nepoznatih ljudi.

Rak

Neka vam komunikacija sa članovima porodice bude otvorena i i jasna. Probudiće vam se izgubljena potreba za romantikom i poželećete da čitate knjige o velikim ljubavima ili da pogledate neki seksi film. Ovo je noć koju treba da provedete sami sa vašom specijalnom osobom.

Lav

Poziv voljene osobe će vas ubaciti u romantično raspoloženje. Verovatno ćete imati dosta obaveza, pa nećete moći da se opustite sve do kasnih večernjih sati. Ipak, čekanje će se isplatiti. Osetićete instiktivno šta vašem partneru treba.

Devica

Vi stalno preispitujete situacije i odnose, pa će vas iznenaditi iznenadna opuštenost koju ćete osetiti. Danas će vrednosti koje su vam važne skliznuti iz intelektualnih na seksualne. Planirajte uzbudljiv izlazak i uživajte.

Pročitajte još:

Vaga

Danas ćete se posvetiti svom fizičkom izgledu i svemu za šta u poslednje vreme niste imali vremena. Pozovite telefonom osobu o kojoj već duže razmišljate i predložite joj da izađete, nećete se pokajati.

Škorpija

Neophodan vam je predah od svega. Izgubili ste snagu i to primećuju i oni koje najviše volite. Povucite ručnu i posvetite se sitnicama koje vam prijaju da biste izbegli nagomilavanje stresa.

Strelac

Pokušajte da štedite sebe i da se odmorite. Očekuje vas buran period pun turbulencija i snaga će vam biti neophodna. Odbacite bespotrebna nerviranja i rešavajte samo ono što zaista možete.

Jarac

Ne zamarajte se stvarima koje ne možete da promenite. Trudite se da razgovarate sa partnerom što iskrenije, ali istovremeno budite spremni da i sami čujete istinu koja vam neće prijati. Vodite računa da ne koristite prejake reči.

Vodolija

Nalet snage koji osećate će dovesti do ispunjenja svega o čemu ste maštali. Ipak, ako vas čekaju neke poslovne obaveze, nećete moći da se koncentrišete na njih, jer sve o čemu razmišljate je ljubav.

Ribe

Izađite iz kuće i potrudite se da provedete nedelju što lepše, uz ljude koji vam prijaju. Posvetite se planiranju nekog putovanja jer je to ono što vam trenutno treba. Novac će stići uskoro.