Dnevni horoskop za 8. 10: Pred Rakom intrigantno poznanstvo

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 8. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kraj radne nedelje ne donosi neko opuštanje većini Ovnova, posebno što vas očekuje suočavanje za zaostalim obavezama kojih će biti poprilično. Pozitivno je ipak to što ćete imati dovoljno energije da se sa tim izborite.

Ljubav: I dalje ste opterećeni poslovnim obavezama, tako da vam ne preostaje nešto puno vremena za ljubavne akcije. Možda je i bolje jer ni druga strana nije u najboljem raspoloženju danas.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Bik

Posao: Bar jedan dobar i povoljan dogovor mogli biste da napravite ovog poslednjeg radnog dana i tako sebi priuštite onaj pravi dobri osećaj zadovoljstva pred vikend.

Ljubav: Ovaj dan donosi nešto pozitivniju i opušteniju atmosferu na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Blizanci će jedva dočekati kraj ovog radnog dana, koji bi mogao biti opterećen sa dosta obaveza. Vodite računa i o finansijama, ne trošite više nego što je potrebno.

Ljubav: Oboje bi trebalo da smanjite svoju posesivnost i ljubomoru i jedan veliki deo besmislenih problema će biti rešen.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Prilično rasterećen i opušten dan je pred Rakovima da većinu obaveza završe kako su i planirali, a nije isključeno da višak vremena posvetite i nekom hobiju.

Ljubav: Novo intrigantno poznanstvo moglo bi da vas očekuje na vašem ljubavnom putu. Dobro se raspitajte o novoj simpatiji pre nego što se upustite u ozbiljniju priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Kraj sedmice donosi Lavovima promenu situacije nabolje. Otvaraju se neke nove mogućnosti konkretno za vašu poziciju preko novih saradnika.

Ljubav: Proverite pažljivo detalje vezane za osobu za koju ste potajno zainteresovani pre nego što se odlučite na neki značajniji potez.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Mogli biste da očekujete neke razgovore sa potpuno novim osobama u vašem poslovnim okruženjima.

Ljubav: Postoji osoba o kojoj razmišljate i koja vam se veoma dopada, pa bi bilo fino da joj to konačno i pokažete na jasniji način.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Mogli biste biti u prilici da ostvarite značajnije kontakte sa nekim vrlo uticajnim osobama tokom ovog petka, koji bi vam otvorili nove poslovne prilike.

Ljubav: Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to bez oklevanja. Ukoliko ne, bolje nemojte stvari pogoršavati.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta, dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Iako prilično umorni i iscrpljeni od prethodnog napetog perioda, danas bi trebalo da budete malo opušteniji jer vam mogu pristići iznenadne povoljne vesti vezane za budući poslovni angažman.

Ljubav: Od vas i vašeg angažovanja i motivisanosti zavisi hoćete li kraj ovog dana dočekati u zagrljaju drage osobe ili vam se neke druge opcije motaju po glavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Kraj radne nedelje Strelcima donosi olakšanje kako u funkcionisanju sa tekućim obavezama, tako u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ste raščistili sve dileme i nemate repova iz prošlosti koji vas opterećuju, nema razloga da svoja razmišljanja ne podelite sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Saradnicima bi moglo biti povremeno teško da prate vaš tempo i prilagode se, pa bi trebalo da smanjite brzinu i budete malo manje zahtevni i opušteniji.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje, izlazak sa prijateljima. Iskoristite ga na pravi način i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Sasvim solidan dan je pred Vodolijama da se sa većinom prepreka izbore na adekvatan način. Očekuje vas podrška osobe od autoriteta.

Ljubav: Trebalo bi i na ljubavnom planu da sve funkcioniše bez problema. Zato uživajte i provodite što više vremena sa voljenom osobom.

Zdravlje: Hronični umor.

Ribe

Posao: Moguće je da, ukoliko sarađujete sa inostranstvom, dobijete ponudu za usavršavanje ili neku obuku.

Ljubav: Fina priča i prijatna atmosfera u društvu nedavno upoznate osobe mogla bi da bude najava buduće lepe ljubavne priče.

Zdravlje: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli