Dnevni horoskop za 7. avgust: Lavovi bi danas trebalo da se klone sitnih čarki

Foto: BackGrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Saznajte kakav su vam scenario napisale zvezde za 7. avgust 2023. kada je reč o poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Posao: U novu radnu sedmicu Ovnovi bi trebalo uđu vrlo oprezno, malo zbog svoje promenljive energije, malo zbog promenjenih okolnosti na poslovnom planu. Budite strpljivi iako vam to nije baš jača strana.

Ljubav: Nezadovoljstvo poslovnim segmentom, nikako nije preporučljivo da prenosite na ljubavnu sferu. Stišajte strasti.

Posao: Napetost, nervoza.

Bik

Posao: Potrebno je na samom startu da dobro procenite pre nego što prihvatate obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti i da će vam doneti samo dodatne probleme.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na ljubavnom planu. Pokušajte da izbegnete sitne čarke i provokacije druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Prvi radni dan u nedelji Blizancima donosi zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, pre svega zbog vaše lošije organizacije a i komunikacije sa saradnicima.

Ljubav: Vodite računa šta pričate i kome se poveravate o detaljima svog ljubavnog života. Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe energiju.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Dosta posla vas očekuje, a na vama je da odredite prioritete i pozabavite najpre završavanjem već započetih obaveza.

Ljubav: Ako se budete inatili, ne postoji šansa da nešto sredite u vašem odnosu i budete zadovoljni. Potrebno je i da progovorite otvoreno o onome što vas muči.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Pojačan obim obaveza je pred Lavovima, i ma koliko se trudili da na brzinu sve pohvatate i završite, biće dosta teško da u tome i uspete. Zatražite pomoć osoba od poverenja.

Ljubav: Ako budete stavili sebe i sopstvene interese na prvo mesto, lako će dolaziti do kratkotrajnih varnica. Menjajte nešto.

Zdravlje: Fizički umor.

Devica

Posao: Prilično težak dan čeka većinu Devica naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i komunikacije sa saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda biste i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu. Vaša draga osoba sigurno očekuje malo više posvećenosti.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Pojedine okolnosti danas bi Vagama mogle da idu na ruku da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno na polju komunikacije.

Ljubav: Uživajte, prepustite se pozitivnoj energiji oko vas. Danas su moguća zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: Dan je kao poručen da tipični predstavnici ovog znaka pokažu koliko su verni i odani voljenoj osobi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Sve obaveze koje su eventualno zaostale možete uspešno regulisati i završiti, jer je potrebno da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za novi poslovni period koji je pred vama.

Ljubav: Neki sitni problemi ne bi trebali da remete vaš odnos sa partnerom, podelite i lepe stvari i probleme.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i inovacije na polju posla.

Ljubav: Pokažite da možete i želite da se više posvetite negovanju dobrih partnerskih odnosa, uz malo truda i dovoljno razumevanja sve će krenuti da se odvija u smeru kojem želite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Možete biti zadovoljni ostvarenim poslovnom rezultatima danas, kako na polju realizacije poslova tako i na finansijskom planu. Samo napred.

Ljubav: Možete biti malo osetljiviji i netolerantiniji, pa je savet da se klonite rasprava sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Sasvim solidan dan je pred Ribama da bez većih problema realizuju svoje zacrtane obaveze i posvete se dugoročnijim planovima i idejama.

Ljubav: Budite spremni na razgovor, pokrenite vi teme koje vas muče u razmatranje i tako ćete saznati na čemu ste.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram