Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta: Tri znaka vratiće se sebi ove sedmice

Foto: JLPPA / Bestimage / Profimedia

Saznajte šta na nebu piše.

Nekim znacima će ova nedelja deneti sreću, nekima nemir.
Otkrijte asto-prognoze za prvu nedelju avgusta i budite korak ispred vremena.

Ovan

Ljubav: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, potrebno vam je malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite umereniji.

Posao: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

Zdravlje: Mali pad imuniteta.

Bik

Ljubav: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati s vlastitom prezentacijom.

Posao: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

Zdravlje: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.

Blizanci

Ljubav: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro.

Posao: Zaposleni u svim delatnostima povezanim sa akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

Zdravlje: Budite ono što jeste i ne bojte se, samo se naspavajte.

Rak

Ljubav: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom, te će zajedno partijati. Biće dobro.

Posao: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.

Zdravlje: Manje se naprežite, više se odmarajte.

Lav

Ljubav: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

Posao: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dve muhe ovoga puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

Zdravlje: Naspavajte se, to vam je potrebno.

Devica

Ljubav: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će tako partijati s poznanicima bez plana.

Posao: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove nedelje. Zato zasučite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

Zdravlje: Prošetajte se pre spavanja.

Vaga

Ljubav: Elokvencija i otvorenost bit će vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

Posao: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

Zdravlje: Eliminišite frustracije kroz sport.

Škorpija

Ljubav: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

Posao: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti efikasniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

Zdravlje: Analizirajte svoje stavove. Odjednom će vas svaka kost u telu boleti.

Strelac

Ljubav: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne. Budite strpljivi.

Posao: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će vam biti potrebno da sarađujete.

Zdravlje: Idite kod očnog.

Jarac

Lubav: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

Posao: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi. Ne treba da snižavate svoje kriterijume.

Zdravlje: Proradiće vam sinusi.

Vodolija

Ljubav: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živeti. Od vas zavisi hoćete li se okrenuti svetlu ili tami.

Posao: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

Zdravlje: Moguće virusne infekcije i tegobe s kardiovaskularnim sistemom.

Ribe

Ljubav: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, pravićete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole zavisiće u uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pritom budite realni.

Karijera: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to – sazrećete još više. Istražite svoje talente.

Zdravlje: Mogli biste da ostanete bez energije, više se odmarajte, piše atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram