Dnevni horoskop za 7. 8: Devicama se vraća bivša ljubav

dnevni horoskop
Foto: Juan Sharma/Bruja, PacificCoastN / Pacific coast news / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 7. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Vrlo dobar dan je za sve vidove fizičkih aktivnosti, a mnogi Ovnovi se mogu posvetiti uživanju u nekom svom omiljenom hobiju.

Ljubav: Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uslove za flert, avanturu. Na vama je da u zavisnosti od toga šta želite odredite prioritete u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nema nagoveštaja većih problema i zastoja u nameri da realizujete današnje obaveze. Ipak, valjalo bi i odmoriti i opustiti se u krugu porodice.

Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi trebalo bi da budu usmereni na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Od vas dosta toga zavisi.

Zdravlje: Budite umereni u vašoj omiljenoj hrani i piću.

Blizanci

Posao: Ukoliko imate u vidu neko kraće putovanje, put bi vam mogao doneti i povoljne poslovne dogovore.

Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji koju vam poklanja draga osoba. Potrudite se da nesebično uzvratite.

Zdravlje: Moguća nervoza, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Jedan od opuštenijih dana je pred većinom tipičnih Rakova. Potrudite se da ugodite sebi pre svega, a poslovne obaveze danas biste mogli da ostavite po strani.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim sitnim znakom pažnje. Potrebno je vrlo malo da nekog usrećite.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Lav

Posao: Odličan dan nalazi se pred Lavovima da uspešno ostvare sve zacrtane ciljeve i čak da naprave preliminarne dogovore za buduće zadatke koji im, pre svega, mogu doneti finansijske benefite u budućem periodu.

Ljubav: Nije isključeno da vas draga osoba iznenadi nekim finim poklončićem. Uživajte u lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Dan nije loš da pokušate da odradite nekoliko poslovnih obaveza. Ipak, potrudite se da ne raspete previše energije.

Ljubav: Na prvi pogled relativno miran dan po pitanju ljubavnih iskušenja mogao bi dobije zanimljivu dimenziju, na inicijativu osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Posao: Evo dana koji bi Vage trebalo maksimalno da iskoriste za uživanje u zasluženom odmoru. Moguće je i da vas neko od prijatelja pozove na druženje, izlet.

Ljubav: Sa vaše strane danas nije realno očekivati neki posebno veliki angažman na polju ljubavi, ali nemojte da vas iznenadi poziv na kafu, piće ili nešto slično.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Koliko vrede neke vaše ideje i zamisli, mogli biste da testirate baš danas i tako napravite dobru pripremu za realizaciju u narednom periodu. Dobrodošao bi vam i savet iskusnog prijatelja od poverenja.

Ljubav: Na prvi pogled relativno miran dan po pitanju ljubavnih iskušenja mogao bi dobije zanimljivu dimenziju uz isključivo vaš doprinos.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Prilika da radite biće i tokom vikenda, a na vama je da razmislite o prioritetima. Ukoliko nešto nije baš hitno, odložite za neki budući period.

Ljubav: Ako ste zadovoljni postojećim partnerskim odnosima, uživajte i čuvajte to. Ali danas su realno moguća iskušenja zbog nenadanih varnica izazvanih propustima iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Jarac

Posao: Jarčevi bi danas mogli da budu zauzeti završavanjem nekih zaostalih obaveza, pre svega, papiroloških i vezanim za rokove.

Ljubav: Ako ste neke glasove iz prošlosti vašeg ljubavnog života do sada manje-više uspešno ignorisali, danas će najverovatnije biti neophodna neka konkretnija reakcija.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Vrlo dobra energija i dobro raspoloženje daju vam dobru osnovu za uspešan dan, čega god se dohvatite.

Ljubav: Uživajte u međusobnoj pažnji i finim emocijama i ne preterujte sa davanjem nerealnih obećanja.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Neočekivani radni zadaci mogli bi da vas okupiraju više nego inače, što će vam oduzeti dosta vremena i energije.

Ljubav: Bez bitnijih dešavnja na vašem ljubavnom planu. Nije povoljan dan za neke konkretne ljubavne poteze.

Zdravlje: Pad energije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana