Dnevni horoskop za 7. 7: Vage, pažljivo čitajte papire iz banke

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Nekad bi valjalo poslušati astrologe.

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 7. jul .2023. a u vezi s poslom, ljubavlju i zdravljem.

Ovan

Posao: Dosta posla poslednjeg radnog dana očekuje Ovnove, posebno na polju komunikacije i organizacije. Potrudite se da kontrolišete impulsivne reakcije ma koliko vas pojedinci budu nervirali i sve će biti u redu.

Ljubav: Veoma uzbudljiv dan mogli biste da očekujete kada je novo poznanstvo u pitanju. Budite u svom fazonu, što direktniji i što jasniji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici može biti veoma povoljan za većinu Bikova naročito ako imaju u vidu privođenje kraju nekih timskih poslovnih projekata.

Ljubav: Evo još jednog dana sa povoljnom klimom u sferi ljubavi, kako za upoznavanje potpuno nove osobe, tako i za konkretnije poteze prema osobi koja vam je već neko vreme simpatija.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja po pitanju zdravlja.

Blizanci

Posao: Pred većinom osoba rođenih u znaku Blizanaca je sasvim solidan radni dan, da stavite tačku i zaokružite profesionalnu sedmicu zadovoljavajućom ocenom.

Ljubav: Iako nije realno očekivati neke spektakularne promene, ipak se potrudite da previše ne zatežete situaciju, ma koliko mislili da ste u pravu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Ukoliko niste najzadovoljniji ostvarenim poslovnih rezultatima tokom sedmice, ne preterujte sa današnjim aktivnostima, teško da možete baš sve nadoknaditi.

Ljubav: Budite iskreni prema dragoj osobi i ne opterećujte se previše sitnicama. U periodu ste kada možete pružiti dosta toga lepog.

Zdravlje: Pričuvajte se virusnih infekcija.

Lav

Posao: Radnih obaveza trebalo bi da ima napretek i tokom ovog dana, ali za većinu Lavova može doneti pohvale od nadređenih i osoba od autoriteta.

Ljubav: Možda neće baš započeti novu ljubavnu priču, ali svakako da najtipičniji predstavnici mogu dobiti lepu priliku za flert, koketiranje u čemu će istinski i uživati.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Devica

Posao: Kraj radne sedmice tipične Device dočekuju prilično iscrpljene, ali nije isključena i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Solidan dan imaćete za aktivnosti u sferi ljubavi, naročito ukoliko smanjite svoje vrlo zahtevne kriterijume i malo više se opustite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Za očekivati je vrlo skroman učinak i isto takve krajnje rezultate na kraju ove radne sedmice. Budite pažljivi sa finansijskim transakcijama i ne donosite odluke pre nego što dobro proverite.

Ljubav: Dobar provod i fino društvo se podrazumeva danas. Petak je, i vi ne treba da propustite izlazak.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Iz ugla fizičke energije nema nagoveštaja većih zastoja, ali zbog mogućih komplikacija u organizaciji moguća je usporena realizacija isplaniranih poslovnih obaveza. Biće bolje u narednom periodu.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko ste planirali sprovođene nekog konkretnog poteza kada je novo poznanstvo u pitanju. Sve ukazuje da ste na dobrom putu da se ozbiljno zaljubite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Šareno i pomalo konfuzno stanje na polju profesionalnih angažovanja mogu očekivati Strelci tokom poslednjeg radnog dana u sedmici. Proveravajte informacije koje vam danas budu pristizale, moguće je da neke budu lažne.

Ljubav: Može vas zainteresovati više osoba odjednom, posebno ukoliko ste na društvenim mrežama. Istražujte, raspitujte se, prija vam taj vid komunikacije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Jarac

Posao: Potrudite se da maksimalno iskoristite ovaj petak za proveru urađenog, da vam nešto nije zaostalo, i ako je moguće bez brzanja i srljanja u nove neproverene obaveze.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavnih dešavanja imaće danas i svi predstavnici ovog znaka koji su spremni za akciju. Iako je sve možda za vaš pojam suviše brzo, neke prilike se jednom dobijaju.

Zdravlje: Pričuvajte se upala i infekcija.

Vodolija

Posao: Možda ćete biti napetiji danas, što i ne čudi jer će vas sa svih strana pritiskati, uz dovoljno samokontrole i bez preskakanja obaveza završićete sve što se od vas očekuje.

Ljubav: Bez obzira na niži nivo raspoloženja, danas je realno da vam i nekoliko sitnijih začkoljica pomalo zatalasa ljubavno more.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Očekujte zastoje u pojedinim poslovnim aktivnostima danas, ali se setite da ste već bili u sličnim situacijama i da će proći. Sve je rešivo.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje može biti na vašem ljubavnom polju. Ne talasajte bez potrebe.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

BONUS VIDEO:


Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram