Dnevni horoskop za 7. 3: Pred Ovnovima vrlo naporan dan

dnevni horoskop
Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte horoskop za 7. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako je nedelja dan za odmor, to neće biti slučaj kod većine Ovnova, pa se očekuje da od ranog jutra zasučete rukave jer vas očekuje dosta naporan dan i gomila obaveza. Potrudite se da se ne preforsirate.

Ljubav: Teško da ćete uspeti da uskladite radne obaveze sa ljubavnim, a i te kako bi vam prijalo opuštanje.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Iako možda neki deo dogovora nije ispunjen prema vašim očekivanjima, nemojte se danas zbog toga suviše nervirati. Biće boljih prilika.

Ljubav: Ništa se neće desiti samo od sebe i ako budete čekali. Pokrenite se i hrabro krenite u osvajanje nove simpatije.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

Blizanci

Posao: Blizanci bi trebalo da obrate pažnju na datume i rokove, da im nešto iz prethodnog perioda nije promaklo, a kako bi izbegli veće komplikacije.

Ljubav: Senke prošlosti ne daju vam mira. Bilo bi lepo da razmišljate u suprotnom smeru i posvetite se aktuelnim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Sitne kosti i zglobovi mogu vam zadavati manje probleme, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Konačno jedan dan koji bi Rakovi mogli da odvoje i posvete se prvenstveno sebi i uživaju u aktivnostima koje im prijaju.

Ljubav: Povoljan je dan da zajedničkim naporima konačno stavite tačku na neke dileme iz prošlosti koje vas izvesno vreme opterećuju.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Dan do poslednjeg sata ispunjen obavezama očekuje Lavove. Nemojte se samo rasplinuti na više strana, prištedite malo energije i pokušajte da sve dobro izbalansirate.

Ljubav: Ukoliko vam ostane vremena, solidne su šanse da ga provedete na najbolji mogući način u društvu drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Opušten dan je pred Devicama, sve je već skockano za nove radne pobede, pa nije loše da se posvetite nekom davno zapostavljenom hobiju.

Ljubav: Nije isključeno da danas upoznate novu interesantnu osobu, pa eto prilike da dodatno ulepšate sebi dan i podignete raspoloženje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vage bi danas dosta vremena mogle da posvete završavanju nekih obaveza vezanih za kuću i porodicu, a za koje je već bilo krajnje vreme da obave.

Ljubav: Bez nekih bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu danas. Ipak, ne dozvolite da se uspavate.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanej svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Škorpija

Posao: Opušten i miran dan je pred Škorpijama, pa bi ga trebalo iskoristiti maksimalno za odmor i eventualno završetak nekih sitnih obaveza od ranije.

Ljubav: Ljubavnih iznenađenja moglo bi biti i ove nedelje, pa bi bilo lepo da iskoristite priliku i pokrenete fine emotivne događaje koje ćete dugo pamtiti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Uglavnom opušten dan je pred Strelcima da bez većih problema završe svoje obaveze kojih bi moglo biti malo više od očekivanog.

Ljubav: Neke bitne odogovore mogli biste danas da dobijete od drage osobe.

Zdravlje: Mogući problemi sa slabijom cirkulacijom.

Jarac

Posao: Vrlo povojan dan je pred Jarčevima da obave neke razgovore vezane za privođenje kraju od ranije započetih projekata.

Ljubav: Mirno more bez većih talasanja očekuje vas u sferi ljubavi, pa ukoliko vam to odgovara, uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Povoljan dan je pred Vodolijama da bez većih napora završe zacrtane obaveze i izvesno vreme posvete planiranju budućih poslovnih poteza.

Ljubav: Opušten dan vas očekuje i u sferi ljubavi, gde nije isključeno i neko prijatno iznenađenje ili poziv za druženje od nove simpatije.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da poslovne aktivnosti odlože na stranu i posvete se druženju sa prijateljima i bliskim dragim ljudima.

Ljubav: Iz kruga poznanika ili prijatelja mogle bi da vam pristignu određene fine ljubavne vibracije koje ne bi trebalo zanemariti. Ako ništa, ono uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram