Dnevni horoskop za 7. 12: Rak da pripazi na moguće propuste u poslu

dnevni horoskop
Foto: Andrey Arkusha / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 7. decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dolazi vreme za razrešenje raznih nedoumica i pitanja koja su vas opterećivala. Pred vama su dani dobrih dogovora, saradnji koje su u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, mesto za upoznavanje je vezano za poslovne okolnosti, ali i je moguće da na neki čudan, neobičan način nova osoba dođe do vas.

Zdravlje: Čuvajte se bakterijskih, virusnih infekcija.

Bik

Posao: Neke greške možete ispraviti u hodu, ali je potrebno da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Ne požurujte ništa.

Ljubav: Nije isključeno iznenadno novo poznanstvo, pa eto prilike za flert i uživanje u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Blizanci

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni danas, ali u isto vreme u međuljudskim odnosima može postojati tenzija. Potrudite se da budete staloženi.

Ljubav: Muče vas neke dileme iz prošlosti. Ma koliko razmišljali, najbolje je otvoreno o svemu porazgovarati. Sve se da rešiti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Neka papirološka pitanja možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne napravite neki propust jer postoji mogućnost za to.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa vrlo harizmatičnom, odmerenom osobom. Ne propustite priliku za fini razgovor i bolje upoznavanje.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Možda vam u ovom trenutku baš i ne izgleda tako, ali možete napraviti dobre poteze i stvoriti dobre temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze. Budite dosledni do kraja.

Ljubav: Slobodni Lavovi, sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dese neke lepe stvari.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica

Posao: Pored svih pozitivnih mogućnosti, fokus vam neće biti jača strana, pa dodatno morate biti koncentrisani i organizovani jer vam neke stvari mogu promaći.

Ljubav: Slobodne Device, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska je izvesno. Uživajte.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Vaga

Posao: Bavljenje sitnicama, papirologijom, nekim detaljima veoma je naglašeno, pa kontrolišite i sebe i saradnike.

Ljubav: Veoma je bitno da ne dozvolite drugima da vas savetuju i mešaju vam se u vezu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Bitno je da racionalno koristite vreme, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati.

Ljubav: Nema razloga da budete negativno raspoloženi prema dragoj osobi. Uz malo dobre volje sve nesuglasice se lakše reše.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Nesporazumi i manji verbalni sukobi sa osobama iz bliskog poslovnog okruženja mogu zakomplikovati realizaciju dogovorenih planova, pa će biti vrlo bitno da kontrolišete izgovorene reči.

Ljubav: Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Zdravlje: Nervoza, stres.

Jarac

Posao: Ukoliko sarađujete sa strancima, mogli bi biti zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu. Samo napred.

Ljubav: Komunikacija sa novom osobom na vašem ljubavnom putu teče dobro, a za očekivati je i da produbite teme. U svakom slučaju, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Vodolija

Posao: Ukoliko budete istrajavali i čvrsto se držali načela koje ste sebi postavili, imate šanse da uspešno sve realizujete.

Ljubav: Smanjite bespotrebne tenzije i provokacije i odmah ćete se mnogo bolje osećati.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Ribe

Posao: Današnji poslovni dan mogla bi da vam poremete neka iznenadna skraćenja rokova ili promene poslovnog dogovora. Biće potrebno da se dodatno angažujete kako biste sve na vreme postigli.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće više prilika za flert i uživanje u novim poznanstvima. Opustite se, smejte se i širite pozitivnu energiju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram