Dnevni horoskop za 6.9: Rakova iskrenost uvek donosi poene

Kortni Kardašijan
Kortni Kardašijan, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. septembar 2021:

Ovan

Posao: Nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i verbalnim nesporazumima sa nadređenim osobama tokom ovog ponedeljka.

Ljubav: Mogli biste biti svađalački raspoloženi i prema dragoj osobi, pa bi najbolje bilo da komunikaciju svedete na osnovnu.

Zdravlje: Moguća nervoza. Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Bikovima ova radna nedelje kreće da kažemo traljavo zbog grešaka i propusta saradnika, ali i mogućih dodatnih usporenja.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu su već moguće neke ozbiljnije prepreke, pre svega zbog činjenice da niste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Opušten i stabilan početak radne nedelje je pred tipičnim Blizancima, da bez problema završe sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Vreme je da se ozbiljnije pozabavite pitanjima koja se tiču budućnosti vašeg ljubavnog života, posebno kada su nove simpatije u pitanju.

Zdravlje: Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Rak

Posao: Bićete zatrpani poslom i papirima od samog starta. Pokušajte da se izolujete i iz drugog plana rešavate probleme.

Ljubav: Komunikacija koja je bazirana na obostranoj iskrenosti može vam danas doneti fine bonus poene na polju ljubavi.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, sitnih kostiju.

Lav

Posao: Mnogobrojne obaveze i kašnjenja vezana za posao na samom početku ove nedelje, pa nije preporučljivo da brzate da što pre završite jer su moguće greške.

Ljubav: Sve je na vašoj strani kada su ljubavne akcije u pitanju, stoga potrudite se da uživate maksimalno.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Devica

Posao: Pred vama je nedelja u kojoj morate biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima. Strpljenje će vam dosta pomoći, jer na neke stvari ne možete da utičete.

Ljubav: Ukoliko budete korektni u sferi ljubavi nemate šta sebi da prebacite, ali za rešavanje nekog manjeg problema danas će biti neophodno da budete malo drskiji.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Od većine Vaga očekuje se da tokom prvog radnog dana u novoj nedelji budu veoma angažovane na profesionalnom planu, i eventualno saslušaju poneki prijateljski savet iskusnijih.

Ljubav: Raspoloženje vam danas nije na naročito visokom nivou za ljubavne akcije. Potrudite se ipak da ne budete potpuno inertni.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Dosta izazova bi mogle da očekuju Škorpije ovog ponedeljka. Upozorenje se odnosi da eventualni povećan obim posla podele sa osobama od poverenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: I tokom ove nedelje poslovne aktivnosti su vam na prvom mestu, u tom pravcu ste se usmerili tako da ćete malo vremena imati da se adekvatno posvetite ljubavnim dešavanjima. Ipak kraći izlazak možete da organizujete.

Zdravlje: Obavite preventivne lekarske preglede.

Strelac

Posao: Tokom ovog radnog dana Strelčevi mogu biti veoma efikasni u dogovaranju, posebno sa strancima.

Ljubav: Dobar je period za druženje, za izlaske provod i uživanje, iskoristite ga na pravi način.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Morate uložiti dodatne napore u međuljudske odnose i u organizaciju na prvom mestu tokom ovog ponedeljka.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje druge strane ne bi trebalo da u značajnijoj meri poremeti vaš ustaljeni ritam.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja po pitanju zdravlja.

Vodolija

Posao: Početkom nedelje imaćete velike izazove u komunikaciji. Iznerviraće vas ili poslovni saradnik ili trenutne okolnosti u poslovnom segmentu.

Ljubav: Ne dozvolite da nervozu sa posla prenosite na dragu osobu, jer su moguće varnice u komunikaciji.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Tenzije će biti danas povišene i mogu se javiti nesuglasice, ali i neke nejasne situacije koje će vas zbunjivati i nećete znati kako da odreagujete. Pustite neka ide svojim tokom.

Ljubav: Prilagođavanje interesima druge strane, danas je za vas veliki izazov. Potrudite se koliko god možete da se nekako uklopite.

Zdravlje: Stres, napetost.

***
Bonus video: Šta nam se dešava dok spavamo

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram