Dnevni horoskop za 6. 8: Lavu se sprema ljubavna bura

dnevni horoskop
Foto: 20thCentFox / Everett / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 6. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Uporni Ovnovi trebalo bi uspešno da privedu kraju sve zacrtane poslovne obaveze, kojih će i ovog petka biti napretek. Ne ustručavajte se ipak da zatražite pomoć.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavnih dešavanja imaće danas svi predstavnici ovog znaka koji su planirali zajedničke aktivnosti sa dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Stomačne tegobe i danas vam mogu zadavati manje zdravstvene probleme.

Bik

Posao: Kraj radne nedelje tipični Bikovi dočekuju prilično iscrpljeni, ali i sa realnim izgledima da uspešno privedu kraju sve profesionalne obaveze.

Ljubav: Prevelika okrenutost sebi danas vam neće ostaviti mnogo vremena i energije da se posvetite dragoj osobi. Malo truda nikada nije naodmet.

Zdravlje: Moguća glavobolja, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Uprkos želji da najvažnije poslovne konce drže u svojim rukama, osobe rođene u znaku Blizanaca danas čekaju ekstra napori da sve započete obaveze privedu kraju.

Ljubav: Iako nije realno očekivati veće probleme, ipak se potrudite da previše ne zatežete niti partnerskih odnosa, ma koliko mislili da ste u pravu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Završavajte neophodne stvari koje se tiču vašeg konkretnog dela posla. Ne delite drugima ni savete, ni ideje, ni sugestije.

Ljubav: Potrudite se da inače sasvim solidan dan u sferi ljubavnih odnosa ne pokvarite nerealnim očekivanjima i posle toga velikim razočaranjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Većina tipičnih Lavova imaće danas odlične uslove da profesionalno naprave još jedan krupan pozitivan korak ka zacrtanim ciljevima. Samo napred.

Ljubav: Slično prethodnim danima, i ovog petka vas u sferi ljubavi očekuju velike turbulencije, pre svega, zbog vidljivog nesklada između vaših i želja druge strane.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Pokušajte da se distancirate od svog poslovnog okruženja koliko god je moguće. Prijao bi vam rad iz senke.

Ljubav: Evo jednog dana sa povoljnom klimom u sferi ljubavi, kako za upoznavanje potpuno nove osobe, tako i za konkretnije poteze prema osobi koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dajte sve od sebe da vaš rad bud uočen i vrednovan na pravi način. Očekuje vas zadovoljavajuća završnica radne nedelje.

Ljubav: Teško će i vama samima biti da pohvatate svoja raspoloženja, a tek ljudima oko vas izgledaće kao nemoguća misija.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Pred većinom Škorpija je sasvim solidan radni dan da stave tačku i zaokruže jedan uspešan poslovni ciklus.

Ljubav: Bez obzira što ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju, vi kao da ih ne primećujete.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Ukoliko ste kao tipičan predstavnik znaka Strelca potrošili dosta energije u prethodnih nekoliko dana, danas biste mogli malo da smanjite gas.

Ljubav: Vrlo je realno da na površinu izađu neke nerazrešene dileme. Pokušajte da ih zajednički iskrenim pristupom i razgovorom razrešite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Još jedan dobar radni dan je pred osobama rođenim u astrološkom znaku Jarca. Bitno je da budete praktični, racionalni i ne žurite sa donošenjem bilo kakvih odluka.

Ljubav: Nije baš povoljan dan za bilo kakve velike planove i akcije u sferi ljubavnih odnosa. Malo pasive dobro će doći.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Ovaj radni dan većini Vodolija donosi vrlo dobre predispozicije da formalno stave tačku na zadatak i okrenu se drugom profesionalnom izazovu.

Ljubav: Ono što je dobro i što vam odgovara u sferi ljubavi trebalo bi da održavate koliko je to moguće.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Marljiv rad daje pristojne rezultate, ali danas Ribama neproverene informacije i lažne vesti mogu doneti više razloga za glavobolju.

Ljubav: Budite realni kada su očekivanja na ljubavnom planu u pitanju. Samo tako ćete izbeći potencijalna razočaranja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli