Dnevni horoskop za 6. 7: Device da se spreme za jedan sjajan ljubavni dan

Foto:shutterstock

Šta god da planirate, nije zgoreg da vidite šta kažu zvezde.

Šta vam zvezde savetuju za 6. jul 2023. kada je reč o poslu, ljubavi i zdravlju, otkriva astroputnik.com.

Ovan

Posao: Većinu Ovnova očekuje nešto opušteniji tempo kada je izvršavanje osnovnih obaveza u pitanju.

Ljubav: Opušten dan očekuje vas i na ljubavnom planu, bez nagoveštaja nekih kapitalnih promena.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Iskoristite povoljan trenutak za plasiranje neke svoje nove ideje, koja bi u bliskoj budućnosti mogla da donese velike profesionalne benefite.

Ljubav: Preispitajte pre svega sebe i svoje želje, pre nego što se odlučite na konkretne korake, vezano za osobu koju ste nedavno upoznali i o kojoj razmišljate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Osim ukoliko to nije neophodno, ne bi bilo loše da se malo povučete i radite iz senke.

Ljubav: Budite vi inicijator nekog zanimljivog predloga, upotrebite svoju maštu i iznenadite svoju dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Potrudite da neke dogovore okončate na najbolji mogući način. Ovo je dan kada biste mogli da iznesete i neke svoje ideje za promene.

Ljubav: Rakovi bi mogli da pokažu malo više inicijative nego što to uobičajeno rade, kako bi izbegli veće negodovanje druge strane.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Čuvajte se nepreciznih dogovora ili loše projektovanih ciljeva što se rokova tiče. Pregledajte rokovnik da nešto nije ostalo nezavršeno.

Ljubav: Trebalo bi da se pozabavite repovima iz ljubavne prošlosti, i okrenete se budućnosti kada je emotivna sfera u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Opušten radni dan bez nagoveštaja nekih komplikovanih situacija je pred Devicama, da se sa dosta elana i pozitivne energije posvete svim poslovnim zadacima.

Ljubav: Sjajan dan očekuje vas u sferi ljubavi. Uživajte u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, maštajte, sanjajte i budite pre svega maksimalno opušteni.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Ovog četvrtka Vage bi moglo da očekuje dosta sastanaka, gomila papira i informacija. Ništa strašno, uz dobru organizaciju sve stižete.

Ljubav: Od vašeg raspoloženja zavisi ishod ovog dana kada je reč o ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred Škorpijama, gde bi mogli da vas očekuju novi poslovni dogovori a moguće i novi saradnici.

Ljubav: Trebalo bi da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, potrudite se da to potraje.

Zdravlje: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

Strelac

Posao: Ovog dana Strelce očekuju obimni i veoma ozbiljni poslovni zadaci, a za čiji uspeh će vam biti potrebno da udružite sve raspoložive resurse, i fizičke i mentalne.

Ljubav: Dosta toga zavisi od vas, pa bi trebalo da malo više truda i energije posvetite dragoj osobi i pokušati da ublažite potencijalna neslaganja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Jarčeve očekuje dosta komunikacije sa stalnim, ali i sa novim saradnicima.

Ljubav: Vrlo lep dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu ukoliko dovoljno pažnje i razumevanja pružite dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Vodolije treba da nastave u svom ritmu kada je posao u pitanju. Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova.

Ljubav: Vrlo je moguće da vas draga osoba iznenadi nekim finim poklončićem. Prijaće vam pažnja koju vam nesebično poklanja.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Ribe

Posao: Nadređeni bi mogli biti vrlo zahtevni, pa ćete morati da pokažete svoj ozbiljan i profesionalan pristup rešavanju najtežih situacija.

Ljubav: Dan je povoljan za nova poznanstva, flert, neobavezne razgovore i teme i opuštenu priču bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram