Dnevni horoskop za 6. 7: Bik da napravi zaokret u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Vladimir Pesnya / Sputnik / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 6. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku, naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja. Obuzdajte nestrpljenje.

Ljubav: Trebalo bi da se potrudite da svom odnosu da date neku dobru energiju i tako izbegnete zamku upadanja u monotoniju.

Zdravlje: Pad energije, dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Jedan naporan dan u najavi je pred Bikovima. Iako možda još niste završili sa zaostalim obavezama, a danas vam mogu iskrsnuti i nove dodatne. Poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje ne utiče pozitivno na komunikaciju sa dragom osobom. Pokušajte da ne budete suviše negativni i svadljivi.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Blizanci

Posao: Dosta komunikacije, planiranja i dogovora očekuje Blizance ove srede. Moguća su i kašnjenja, a svakako se potrudite da izbegnete donošenje ishitrenih odluka.

Ljubav: Nemojte biti lenji kako bi malo popravili postojeću situaciju, trebaće vam mnogo energije ali će vam se trud isplatiti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji. Moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste priželjkivali.

Ljubav: Slobodni Rakovi su otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Uživajte.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Dosta napet i užurban dan je pred Lavovima. Moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju kako bi izbegli kritike od strane nadređenih.

Ljubav: Planete podržavaju vaše polje ljubavi. Ukoliko ste slobodni, neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti dalja komunikacija.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: Dosta ste opterećeni poslom, pokušajte da još jednom dobro razmotrite sve opcije i pronađete najbolje rešenje kako za vas tako i za ostale iz bliskog okruženja.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate nervozu i napetost i budite korektni kada je komunikacija sa dragom osobom u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Nema prepreka na poslovnom putu kod većine Vaga. Posebno će biti izražena vaša komunikativnost, pozitivan stav i diplomatski pristup.

Ljubav: Pozitivnu energiju u dobro raspoloženje podelite sa osobom koja vam se dopada. Preuzmite inicijativu, pokrenite se.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Bez bitnijih promena na vašem poslovnom polju u odnosu na prethodni dan. Bitno je da ne dozvolite da vam se obaveze nagomilavaju jer ih već sada imate previše.

Ljubav: Budite posvećeni negovanju dobrih parterskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i uložite svu energiju da udovoljite vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Strelac

Posao: Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne sukobe sa saradnicima i nadređenima. Dosta je promena poslovnog procesa trenutno aktuelno i teško je za praćenje.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim partnerskim odnosom uživajte, i iskoristite povoljne aspekte da što više vremena posvetite jedno drugom, ukoliko pak niste, razmislite da nešto promenite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Nemojte pokazivati strah i dilemu da nešto ne možete da odradite. Sad je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti.

Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja bi trebalo da nekako izbegnete, težite kompromisu, više vam se isplati.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Posao: Posao vas hoće, zato se ne razvlačite i ne ostavljajte ništa za sutra, jer će sutra stići nove obaveze, novi poslovi, nove situacije koje treba rešavati.

Ljubav: Vrlo lep dan mogli biste da očekujete ukoliko negde izađete sa prijateljima. Novo zanimljivo poznanstvo vas neće zaobići. Uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Ovaj dan vam donosi ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Budite pre svega strpljivi i taktični, sve je prolaznog karaktera.

Ljubav: Budite pozitivni, posvetite se voljenoj osobi i provodite što više vremena zajedno. Uživajte.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram