Dnevni horoskop za 6. 5: Lav da dobro pripazi u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 6. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sav umor verovatno će nestati kod većine osoba rođenih u znaku Ovna čim se posvete nekoj rekreativnoj aktivnosti ili naprave neki izlet u prirodu.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude veoma uspešan dan u sferi ljubavi ukoliko imate jasan cilj i spremni ste da sa njim iskreno i otvoreno izađete pred voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan za osobe rođene u znaku Bika što se tiče odrađivanja makar onih najosnovnijih poslovnih zadataka.

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Blizanci

Posao: Nema razloga da veći deo dana ne potrošite na planiranje i razrađivanje novih ideja. Samo se potrudite da prethodno završite sve započeto.

Ljubav: Vrlo dobar dan u sferi ljubavnih relacija možete očekivati posebno ako ste nedavno ostvarili fini kontakt sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Sitne kosti i zglobovi mogu vam zadavati manje tegobe.

Rak

Posao: Dosta onih rutinskih kućnih poslova očekuje danas većinu Rakova. Nije naodmet da zatražite pomoć ukućana.

Ljubav: Sasvim je logično da od drage osobe očekujete razumevanje i prilagođavanje postojećoj situaciji.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Iako bi tipični Lavovi mogli danas da zablistaju u sferi poslovnih pregovora i dogovora, nemojte ništa forsirati.

Ljubav: Pažljivo tumačite nejasne signale koji vam mogu danas stizati od drage osobe. Uključite se i rasterajte dileme i strahove.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nema razloga da i danas ne nastavite tamo gde ste stali juče, odgovorno i odlučno grabeći ka poslovnim ciljevima.

Ljubav: Danas ne bi bilo mudro da pokrećete rešavanja važnih zajedničkih nedoumica. Iskulirajte.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

Vaga

Posao: Solidne astrološke okolnosti na profesionalnom nebu valjalo bi iskoristiti najpre za postavljanje stabilnog temelja za još aktivniji naredni period.

Ljubav: Već provereni i precizno pripremljeni planovi za neku ljubavnu akciju verovatno će pretrpeti manje izmene. Budite fleksibilni.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Vrlo je moguće da vas danas očekuju dodatno angažovanje posebno u vidu pomoći nekom od bliskih saradnika.

Ljubav: Aspekti su povoljni da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara i sprovedete bar jednu željenu akciju u delo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dosta toga danas može ići od ruke Strelcima na bilo kom polju profesionalnih aktivnosti. Nije isključeno ni da imate dosta toga i nezavršenog da odradite.

Ljubav: Razmislite dobro gde i na koju stranu želite kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima par potencijalno verbalno zapaljivih situacija prilikom uobičajene komunikacije sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Kada su ljubavna dešavanja u pitanju, Inicijativu bi valjalo danas prepustiti drugoj strani.

Zdravlje: Hronične tegobe vas mogu mučiti i ovog dana.

Vodolija

Posao: Odličan dan očekuje najveći broj tipičnih Vodolija kada su razne obaveze u pitanju. Držite se svog ritma i rasporeda i sve će biti pod kontrolom.

Ljubav: Vrlo dobar dan vas očekuje i na ljubavnom planu posebno ukoliko ste naumili da dragoj osobi priredite neko fino iznenađenje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Astrološki aspekti najavljuju vrlo povoljan dan za osobe rođene u znaku Riba da svoje profesionalne obaveze završe bez problema.

Ljubav: Prvi dan vikenda povoljan je i za pojačane i konkretne ljubavne aktivnosti. Krenite hrabro ka ostvarenju svojih ljubavnih želja.

Zdravlje: Obratite dovoljno pažnje na kardiovaskularni sistem.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram