Dnevni horoskop za 6.2: Škorpije da budu strpljive u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Nina Westervelt/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 6. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Evo jednog dana koji bi kod tipičnih Ovnova po svemu mogao da liči na prethodni. Dajte svoj doprinos da tako i bude i imaćete dosta razloga da budete zadovoljni.

Ljubav: Praktično sve što ste planirali da uradite ove nedelje u sferi ljubavi može se realizovati, ali pod uslovom da ste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Bik

Posao: Bikovi bi ovaj drugi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za druženje sa prijateljima ili izlazak.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko želite da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Povoljan dan je pred Blizancima da svoje započete obaveze ostvare na vreme i ostatak vremena provedu u odmoru i rekreaciji.

Ljubav: Uz vaš šarmantan i energičan nastup realno je da vas potpomogne i ono nevidljivo zrno sreće kada je novo poznanstvo u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako nema nagoveštaja većih prepreka, vodite računa da se tokom ovog dana ne preopteretite brojnim obavezama.

Ljubav: Bilo bi lepo da ovaj dan posvetite druženju sa zajedničkim prijateljima ili pak nekom izlasku. Prijaće vam.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Lavova. Prijaće vam predah od obaveza.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Devica

Posao: Pune ruke posla imaće Device tokom ove nedelje. Nemojte samo žuriti, ostavite koji trenutak i za odmor.

Ljubav: Ako je ikako moguće, u ljubavi danas – sa što manje priče i kombinovanja, a više angažovanja i konkretnih poteza.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji, šetajte, boravite na svežem vazduhu.

Vaga

Posao: Vage bi ovog dana mogle da budu zauzete sređivanjem zaostale lične dokumentacije i eventualnih formalnosti iz prethodnog perioda.

Ljubav: Trebalo bi da se pozabavite sobom i sopstvenim očekivanjima i razmišljanjima kada je ljubavna tematika u pitanju, ali ne vrteći se oko prošlosti.

Zdravlje: Pad energije.

Škorpija

Posao: Iako je nedelja, mogli biste da budete zatrpani obavezama od samog jutra. Ne dozvolite da se preforsirate. Ništa neće strašno da se desi ako nešto prolongirate i za naredne dane.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom rešite strpljivo i uz kompromis, piše Astroputnik.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelcima da sa dosta pozitivne energije i motivisani završe sve svoje planirane obaveze i ostatak dana posvete se uživanju, hobiju ili sportskoj aktivnosti.

Ljubav: Bar jedan zanimljiv susret i novo poznanstvo mogli biste da očekujete tokom ovog dana, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i prolaznu avanturu samo napred.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak na otvorenom.

Jarac

Posao: Solidan dan je pred Jarčevima da sve planirane obaveze odrade bez problema. Očekuje vas dosta aktivnosti vezanih, pre svega, za kuću.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog dana. Trebalo bi da je sve pod vašom kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Iako biste danas prvenstveno odmarali i opuštali se, to ipak neće biti izvodljivo. Očekuje vas dosta razgovora i komunikacije sa saradnicima o važnim poslovnim aktivnostima. Moguć kraći put.

Ljubav: Prilike za nova interesantna poznanstva moguća su kod onih koji su odlučili da negde otputuju. Uživajte.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana većina Riba trebalo bi da bude vrlo dobro raspoložena i posvećena sebi. Bavite se onim što vas ispunjava i čini zadovoljnim.

Ljubav: Danas biste mogli da zablistate i u sferi ljubavi i priredite osobi koja vam se dopada fino iznenađenje ili mali znak pažnje. Od vas dosta toga zavisi.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram