Dnevni horoskop za 6. 2: Biku se vraća stara ljubav

Foto: Mimmo Carriero / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Pročitajte horoskop za 6. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Odličan dan je pred Ovnovima na profesionalnom planu. Posebno angažovanje imaće oni predstavnici koji su poslovno povezani sa inostranstvom ili sa putovanjima.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu, pa eto prilike da sa dragom osobom provedete fine trenutke u nekom izlasku ili druženju sa dragim prijateljima.

Zdravlje: Prijaće vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Bikovima bi ovog dana najviše vremena moglo da oduzme sređivanje zaostale papirologije i eventualnih formalnosti iz prethodnog perioda. Ne bi bilo loše sve iskontrolisati kako bi ste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Povoljan dan je pred Blizancima da svoje započete obaveze ostvare na vreme i ostatak vremena provedu u odmoru i rekreaciji.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko želite da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pune ruke posla imaće Rakovi ovog prvog dana vikenda. Iako nema nagoveštaja većih prepreka vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Potrudite se da zbog poslovnih obaveza ne zapostavite ljubavnu sferu, jer je moguće očekivati nerazumevanje sa druge strane, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred tipičnim Lavovima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete sporednim poslićima, hobiju ili rekreaciji. Uživajte.

Ljubav: Još bolji astrološki aspekti pratiće vas na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Uz vaš aktivan i energičan nastup, realno je da vas potpomogne i ono nevidljivo zrno sreće.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Device bi danas trebalo pre svega da se posvete aktivnostima vezanim za kuću i porodicu, a ostatak vremena ostave za bavljenje fizičkom aktivnošću.

Ljubav: Odgovorno ponašanje i često preterivanje u formalnostima prati većinu Devica u bezmalo svim ljubavnim aktivnostima. Opustite se i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Nije isključeno da obavite par bitnih razgovora sa nekim od saradnika.

Ljubav: Neki do sada fini kontakti na polju ljubavi, ali bez dovoljno energije i konkretnosti, mogli bi da dobiju lep zamajac, malo zaslugom druge strane, ali još više zbog vaših korekcija stavova kada su partnerski odnosi u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Sve zacrtane obaveze Škorpije bi danas trebalo da završe bez većih problema. Moguć je i finansijski dobitak.

Ljubav: Pojava vrlo intrigantne osobe na vašem ljubavnom horizontu mogla bi da vas baci u veliko iskušenje. Pažljivo sagledajte sopstvene želje i mogućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelcima da sa dosta pozitivne enrgije i motivacije završe sve svoje planirane obaveze i ostatak dana posvete sebi i uživaju u stvarima koje najviše vole.

Ljubav: Danas biste mmogli da zablistate i u sferi ljubavi, pa eto prilike da neke dosadašnje propuste ispravite na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Manje više sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo sve planirane obaveze.

Ljubav: Budite fleksibilni i strpljivi danas i ne potežite neke stvari iz prošlosti kako ne biste izazvali bespotrebne nesporazume i nezadovoljstvo.

Zdravlje: Potreban vam je psihofizička relaksacija.

Vodolija

Posao: Vrlo povoljan dan je pred Vodolijama da se pozabave pokretanjem neke od ideja uz veliku pomoć prijateljski nastrojenih osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Tu u poslovnom okruženju vreba i zanimljivo poznanstvo, pa budite pripravni da adekvatno reagujete.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana, većina Riba trebalo bi da bude vrlo dobro raspoložena i motivisana za obavljanje svih planiranih poslova.

Ljubav: Mirno more na polju emotivno-ljubavnih relacija možete očekivati danas. Od vas zavisi da li će se nešto promeniti.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram