Dnevni horoskop za 6.11: Vaga slavi novčani dobitak

Psihologija i astro 06. nov 202007:10 > 09:19
Horoskop
Foto: grab / Ferrari / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. novembar 2020.

Ovan

Izlazite iz romantičnog raspoloženja u kojem ste se ovih dana nalazili i upadate u potpuno drugačiju fazu. Prioritet dajete nekim drugim stvarima koje vas muče i nastojite da se u moru briga ispetljate sa praktičnim rešenjem. Nisu stvari bas toliko loše kako vam se čine, naprosto ste se uljuljkali u odmaranje, pa vam je teško da se vratite uobičajenom tempu, piše Astrofon.

Bik

Vi ste danas podložniji kompromisu nego što ste to bili prethodnih dana. Ukoliko ste se sukobili sa partnerom sad je pravi trenutak da se izmirite. Veće su šanse da će obratiti pažnju na ono što vi imate da kažete i da će vam izaći u susret. Ruku na srce, vi ste glavni krivac za sukob, pa bi trebalo da budete neko ko će prvi pružiti ruku pomirenja.

Blizanci

Vi ste u potpunosti okrenuti dešavanjima na poslovnom planu. Spremni ste za sve moguće i nemoguće situacije, dovoljno ste odmorni i čini se da vas ništa ne može izbaciti iz takta. Divno je kad se osećate toliko dobro, ali ipak pazite da se ne zanosite unapred. Zvezde vam obećavaju mnoštvo obaveza.

Rak

Vi ste danas dobre volje. Kad osetite da se sve oko vas puni ljubavlju, vi ste zadovoljni i voljni da uzvratite. Prema partneru ste posebno nežni i nastojite da mu ugodite na sve moguće načine. Nemojte da preterate, jer iz najbolje namere možete da uzrokujete kontraefekat. Pažnja prija, ukoliko je u umerenim količinama.

Pročitajte još:

Lav

Vi biste voleli da se danas posvetite svojoj porodici i dešavanjima u okviru nje. Prija vam društvo vaših najmilijih pa nastojte da se što više u toku dana posvetite njima. Ukoliko biste se uspeli iskrasti na zajednički izlet vaše zadovoljstvo bi bilo potpuno. Niste raspoloženi da se bavite poslovnim problemima.

Devica

Danas očekujte navalu posla. Imaćete toliko obaveza da će vam se činiti da je dan prošao pre nego što ste uspeli da se snađete. Ipak, vi se u takvom tempu dosta dobro snalazite, pa ćete se i ovog puta uspešno probiti kroz sve poslovne aktivnosti. Na kraju dana bićete toliko iscrpljeni, da vam neće pasti na um da se odvojite od kreveta.

Vaga

Vage bi danas mogle dobiti manju novčanu svotu. Možda ste ljubitelj igara na sreću, pa će vas ovaj dobitak istinski usrećiti, a možda ćete naprosto naplatiti projekat na kojem ste radili. U svakom slučaju , iznenadni dobitak bi mogao biti povod za večernji izlazak sa prijateljima ili kupovinu nekog novog odevnog predmeta.

Škorpija

Danas je vaš dan kad je ljubav u pitanju. Pustite mašti na volju i osmislite provod sa voljenom osobom onako kako samo vi to umete. S obzirom na to da ste izuzetno romantično raspoloženi, ne bi bilo loše da voljenoj osobi priredite neku vrstu iznenađenja, koje bi na vašu vezu delovalo osvežavajuće.

Strelac

Neki od planova će vam se izjaloviti, budite spremni na to. Niste baš najbolje organizovali stvari na poslovnom planu, pa su manji problemi neminovni. Koncetracija vam je danas slabija, što je i razlog da do rešenja ne dođete uobičajeno brzo. Nema potrebe da se nervirate , jednostavno se strpite i sačekajte.

Jarac

Danas ćete imati mnoštvo poziva od strane prijatelja. Biće vam drago da ih vidite, a razgovor sa njima na vas će delovati krajnje prijatno. Na neki način ćete uspeti da se odvojite od trenutnih problema i stvari koje vas muče, pa ćete se nakon susreta osećati gotovo preprođeno. Potreban vam je odmor.

Vodolija

Dve oblasti u vašem životu u zadnje vrijeme igraju jako bitnu ulogu. Prva je partner i odnos sa njim koji se trudite da što više poboljšate , a druga je posao u kojem nastojite da ostvarite zacrtane ciljeve. Što se odnosa sa partnerom tiče, sve je pod kontrolom, pa ćete danas malo više pažnje da usmerite na posao.

Ribe

Niste baš sa elanom otpočeli rad i sve više osećate da vam je neophodan odmor. Skloni ste prepuštanju razmišljanjima o danu kad ćete spakovati kofere i otići na željenu destinaciju.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram