Dnevni horoskop za 6. 1: Bik da se više potrudi

dnevni horoskop
Foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Za očekivati je da se većina Ovnova pozabavi konkretizacijom nekih od prethodnih poslovnih ideja i načini određene korake ka tom cilju.

Ljubav: Atmosfera uživanja i strasti bez mnog razmišljanja o budućnosti dominiraće i ovog dana kada je sfera u ljubavi u pitanju, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Realno bi bilo da većina tipičnih pripadnika ovog zodijačnog sazvežđa fokus stavi na odgovorno i savesno obavljanje već ranije započetih profesionalnih zadataka i na tom putu ne bi trebalo da bude nekih većih prepreka.

Ljubav: Ukoliko želite da prodrmate rutinu svakodnevice na vašem ljubavnom planu, moraćete da se malo više potrudite.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela nogu.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Sasvim solidan dan je pred Blizancima da bez nekog većeg forsiranja privedu kraju zacrtane obaveze.

Ljubav: Veoma interesantno poznanstvo mogli biste da očekujete na sasvim neočekivanom mestu, pa eto prostora za ljubavnu kombinatoriku.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Opušten dan bez nekih značajanijih promena očekuje Rakove, ali to ne znači da neće biti dovoljno posla za obaviti.

Ljubav: Ovaj dan ne donosi vam neke značajnije promene u ljubavnoj sferi, zašta ste delimično i sami odogovorni.

Zdravlje: Osetljivost kože.

Lav

Posao: Još jedan veoma uspešan dan je pred većinom tipičnih Lavova da se bez problema izbore sa svim preprekama na profesionalnom planu.

Ljubav: Konstelacija nebeskih tela donosi još jedan dan povoljan za sve vrste ljubavnih akcija prožetih velikom količinom strasti.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Relativno miran radni dan očekuje većinu pripadnika sazvežđa Device na polju poslovnih delatnosti, da na vreme završe svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Nezadovoljstvo na ljubavnom planu uspešno možete razrešiti strpljenjem i flesibilnošu. Učinite sve što je do vas, ali neke stvari zavise i od druge strane.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Dan u okviru postojećih dobro poznatih profesionalnih standarda očekuje većinu Vaga. Višak vremena mogli biste da posvetite nekom hobiju ili nekoj drugoj manje zahtevnoj kreativnojj aktivnosti.

Ljubav: Odličan dan očekuje vas na polju emotivno-ljubavnih relacija, gde se od vas očekuje puno angažovanje uz donošenje i bar jedne konačne odluke.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Uz dobru organizaciju i poštovanje prioriteta, nema razloga da Škorpije ne stignu do željenog cilja.

Ljubav: Visok nivo energije i adenalina pratiće Škorpije i ovog dana, pa se očekuje da budete aktivni i predzmete odgovarajuće poteze.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Sve poslovne poluge trebalo bi da i tokom ovog dana Strelčevi odlučno drže u svojim rukama. U tome će im pomoći i dobar priliv radne energije kao i izražen pozitivan stav.

Ljubav: Potrudite se da površnim i lakomislenim pristupom olako ne propustite lepu priliku za kvalitetnu ljubavnu priču, podrazumeva se ako vam je to interesu.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Jarac

Posao: Promene nekih tehničkih detalja mogle bi malo danas da unervoze Jarčeve. Ipak pokažite dovoljno strpljenja i fleksibilnosti.

Ljubav: Astrološki aspekti nisu najpovoljniji za velike planove i konkretne akcije, ali to ne treba da znači apsolutnu pasivu.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Važno je da što jednostavnije rešavate aktuelna poslovna pitanja, bez žurbe i forsiranja. Bolji poslovni period je svako pred vama.

Ljubav: Trebalo bi da ste raščistili sa prošlošću, ukoliko želite uspešan start potencijalne buduće ljubavne priče.

Zdravlje: Unosite dovoljno vitamina, ojačajte imunitet.

Ribe

Posao: Pokušajte da poradite na boljoj organizaciji, i ako je potrebno zatražite pomoć od saradnika koji vam svakako žele dobro.

Ljubav: Dosta izazova i ovog dana u ljubavnoj sferi mogu da očekuju Ribe, posebno ukoliko se sretnu sa starom simpatijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram