Seks horoskop za 2021: Lavovi da nabave Kama sutru

seks horoskop za 2021.
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Ako je verovati horoskopu, Rak u godini pred nama treba da se pokaže u igranju uloga pod čaršavima, a Lav bi mogao da prelista knjigu Kama Sutra.

Astrološkinja Keri King objasnila je za The Sun šta kažu zvezde i kakav ljubavni i seksualni život može da očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini.

Ovan

Ovnovi su rođene vođe, pa će im dobro doći da neko drugi preuzme inicijativu i uputi ih šta, kako i kad treba da rade.

Dajte svom partneru do znanja da želite da zajedno istražite dominantno/pokorni odnos, a s vremena na vreme zamenite uloge tako da oboje osetite i kako je imati moć i kako je biti poslušan.

Bik

Bikom vlada Venera, boginja ljubavi, i seks je za njih jako važan.

Sebi i partneru postavite izazov da u 2021. imate seks baš svaki dan – ako iko to može da podnese, onda je to snažni Bik.

Blizanci

Blizanci kojima vlada Merkur vole bezobrazne pričice u krevetu, a ove godine bi to napokon trebalo i da priznaju i da podele sa svojim partnerom.

Ispričajte mu koje su vam najdraže maštarije i o čemu razmišljate, bez ikakve zadrške i cenzure.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj mašti i kreativnosti, tako da im definitivno pristaje igranje uloga koje će u 2021. godini preći na viši nivo.

Maskirajte se za zabavu i nakratko postanite neko drugi, to će vašeg partnera izludeti.

Pročitajte još:

Lav

Lavovi vole divlji seks, što intenzivniji i uzbudljiviji, to bolji.

Ove godine nabavite knjigu Kama Sutra i počnite da vežbate razne poze, a usredsredite se na one izazovnije – jer ste stvoreni za celodnevne zabave u krevetu.

Devica

Seks-igračke bi trebalo da Devicama budu nov fokus u 2021. godini je uz njih moguće postići beskrajno mnogo zabave i užitka u seksu, a dosada je ionako jedino što u krevetu mrze.

Budući da ste i praktične osobe, korišćenje ‘alatki’ za obavljanje nekog posla biće vam sasvim prirodno.

Vaga

Nema baš mnogo toga novog što bi Vaga u spavaćoj sobi mogla da nauči – blagoslovlene su senzualnošću, razumevanjem i velikom seksualnom energijom.

Možda je vreme da u 2021. godini isprobate kako je istovremeno biti sa dva ili više partnera. Vama je ta ideja vrlo seksi, a sigurni ste i da bi se s vama svi dobro zabavili.

Škorpija

Njih privlači sve što je zabranjeno, opasno i drugačije, poput vezivanja u seksu, a u krevetu su neustrašivi i odvažni.

Ove godine idite do kraja u isprobavanju svojih granica s nekim u koga imate poverenja i ko je isto tako otvoren za pravu seksualnu avanturu.

Strelac

Idemo napolje – trebalo bi da bude njihov moto u 2021. godini jer uživaju u svemu što mogu da rade na otvorenom, gde su jedno s prirodom.

Potražite nove metode za neke rizične pustolovine na mestima na kojima ne bi ni trebalo da budete.

Jarac

Jarca krasi ogromno strpljenje i vrlo je suzdržan, ali ove godine bi mogao da se malo poigra tom osobinom.

Pokušajte da nemate seks – neka vas partner tokom dana izaziva zavodljivim porukama, a onda zajedno uživajte u dugoj predigri. Apstinencija će seks učiniti još privlačnijim, pa izdržite koliko god možete.

Vodolija

Pomalo su ekscentrični i ljudi od njih uvek očekuju zanimljive ideje, pa zašto ove godine ne bi sebi postavili izazov: imati seks svuda osim u spavaćoj sobi.

Imate neverovatnu maštu, pa ćete uz ovo jednostavno pravilo i par svojih inovacija sigurno dodatno začiniti seksualnu avanturu.

Ribe

Ribe su duhovne osobe, pa je seksualnost područje u koje mogu da se lako uvuku i u kom će pronaći veliko zadovoljstvo.

Istražite zanimljive navike i rituale – npr tantrički seks, orgazmične vežbe disanja ili ritual sa voštanim svećama – i primenite ih u praksi sa svojom drugom polovinom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram