Dnevni horoskop za 5. februar: Za Lava počinje povoljna ljubavna klima

Foto: AMAZON STUDIOS - Album / Album / Profimedia

Otkrijte šta vam zvezde savetuju za 5. februar 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Većina Ovnova ovog ponedeljka kreće punom brzinom spremni da pokrenu realizaciju neki novih dogovora. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Raspoloženje nije loše, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Povećan obim obaveza očekuje većinu Bikova od samog starta ove radne sedmice, pa se očekuje da dobro zasučete rukave i pokrenete se ukoliko mislite sve da na vreme završite.

Ljubav: Pokušajte da smanjite tenzije i napetost u komunikaciji i izbegnete ozbiljnije verbalne rasprave.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe, osetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Možete danas biti zatrpani brojnim obavezama, razgovorima, dogovorima i teško da ćete uspeti sve da završite na vreme.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ili makar amortizujete današnja potencijalno neprijatna iznenađenja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Pred Rakovima je sedmica u kojoj moraju biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima, ali i spremni da nešto sporije odrađuju poslovne obaveze.

Ljubav: Nije loš dan da ispunite neko zaostalo obećanje voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovima na prvom mestu treba da budu obaveze ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu.

Ljubav: Povoljna klima na vašem ljubavnom polju daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Očekuje vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Samo napred.

Ljubav: Pozitivan stav i doza preduzimljivosti u sferi ljubavi, danas vam može doneti razloge za zadovoljstvo, ako ništa drugo ono bar da dobijete potvrdu svojih procena.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Vaga dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom polju. Uglavnom susreti i neformalne priče sa osobama koje već poznajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Redovne obaveze i dosta posla je pred Škorpijama, ali se trudite da ispoštujete rokove. Neke stvari se pokreću u dobrom smeru samo se malo bolje organizujte.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećom emotivnom pričom – uživajte, u suprotnom – sačekajte malo bolju priliku za ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Za Strelce ova sedmica označava preokret u poslovnom segmentu. Na samom startu bićete suočeni sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići.

Ljubav: Slobodni, interesantna komunikacija koju ste započeli se može pretvoriti i u ozbiljniju priču.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Start nove radne sedmice kod većine osoba rođenih u znaku Jarca realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog mogućeg manjeg verbalnog konflikta sa nadređenim osobama.

Ljubav: Kada je ljubavna sfera u pitanju potrebno je da smanjite očekivanja kako bi bili zadovoljniji.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumevanje i podršku od voljene osobe mnogo će vam značiti, a vi se potrudite da bar sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Brojni saradnici vas mogu danas usporavati i nametati vam dodatne obaveze. Pokušajte da prođete sa što manje nerviranja.

Ljubav: Razmislite malo bolje o realnosti sopstvenih očekivanja, uz korekciju rastu šanse da budete znatno zadovoljniji.

Zdravlje: Stres, napetost, piše astroputnik.com.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram