Dnevni horoskop za 6. 4: Devica je na pravom putu

Foto: FOX / Planet / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Trese vas nesigurnost u vezi sa ciljevima koje ste postavili. Nemojte ignorisati svoje sumnje, ali isto tako nemojte ni preterivati u konstantnom zastrašivanju sebe jer ćete samo umanjiti svoj potencijal.

Bik

Strpite se, nagrada za uloženi trud će stići, samo ne posustajte. Slobodno se bacite na planiranje i detaljisanje.

Blizanci

Pažnja vam je usmerena na neku disharmoničnu porodičnu dinamiku koja vam ometa svakodnevni život. Otvorena je neke stara „rana“ od koje vešto bežite, a upravo vam ona stvara dodatne nesigurnosti u životu.

Rak

Sve što budete želeli da uradite ili imate u planu, partner će uraditi suprotno. Ne dozvolite da vas odmah sve izabci iz takta i da zaključujete besni.

Lav

Hteli ste brzo rešenje ali je ispalo tako da ne znate kuda i šta dalje pa vas to povlači u apatiju. Bežite od negativnih misli i dan provedite u čitanju i opuštanju.

Devica

Pročitaj još:

Želite da se posvetite nekom hobiju ili poslu sa strane, pa vam padaju na pamet genijalne ideje. Nemojte da odustajete, na pravom ste putu.

Vaga

Poslovno imate velike planove, ali vam se mešaju osećanja i mislite da niste do kraja sve osmislili. Pitanje iz prošlosti se poteže u kući i kroz partnerski odnos.

Škorpija

Ukoliko sebe prvenstveno shvatite ozbiljno onda možete da očekujete i da drugi to urade. Ne paničite zbog sitnica, već se usredsredite na glavni cilj.

Strelac

I pored svih osetljivosti i razdražljivosti moći ćete da odredite lične prioritete. Upravo ti prioriteti će vam ojačati samopuzdanje koje vam je potrebno kako biste se bavili nekim ličnim pitanjima.

Jarac

Dodatni razgovori ili samo vaša razmišljanja o poslu će vam danas zadati brige. Neki detalji nisu definisani i čekate još uvek da vidite gde ste kada je vaš rad u pitanju.

Vodolija

Opterećenje zbog posla jenjava, a neko iz bliže okoline vam povereva tajnu koja vam unosi nemir. Razmišljate o povratku staroj ljubavi.

Ribe

Raspoloženi ste za druženja i stvaranje novih kontakata. Imate nerealne planove u vezi sa novcem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: