Dnevni horoskop za 5. 7: Device pred testom na poslu

dnevni horoskop
Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 5. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nekoliko neprijatnih iznenađenja vreba danas Ovnove na profesionalnom planu, a bez obzira na nivo razočaranja važno je da ne upadnete u vatru žestokih verbalnih rasprava.

Ljubav: Preokupacija profesionalnim zadacima i obavezama oduzeće Ovnovima mnogo vremena i energije pa nije isključeno pasivnije ponašanje kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Osim povremenih padova energije nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Ono na čemu radite odranije možete nastaviti, doduše uz malo usporavanje, ali sa novim idejama i predlozima danas budite oprezni i što je moguće taktičniji.

Ljubav: Ovaj dan nije najpovoljniji za nove ljubavne osvajačke akcije. Pozabavite se prvenstveno presekom sopstvenih razmišljanja i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Na sve moguće načine pokušajte da se što bolje organizujete. a ukoliko se dogodi manji zastoj nemojte nikako odustajati jer povoljnije okolnosti tek nailaze.

Ljubav: Imate realne šanse da eventualne nesuglasice i verbalne nesporazume sa dragom osobom izgladite na zadovoljavajući način, stoga ne žalite truda i vremena.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Jedan posve užurban dan kako u dogovorima i pregovorima oko poslovnih ciljeva, tako i na planu realizacije obaveza je pred Rakovima, pa je na vama da se uz dodatne napore potrudite da se adekvatno prilagodite.

Ljubav: Bavljenje i rutinsko rešavanje aktuelnih stvari na polju ljubavnih relacija trebalo bi da bude prioritet većine predstavnika ovog znaka.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Objektivno posmatrano više elemenata bitnih za profesionalno delovanje naklonjeno je lavovskim ciljevima, ali ipak malo bolje razmotrite ponuđene šanse i prilike posebno kada su nepoznanice u pitanju.

Ljubav: Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti i na polju ljubavnih odnosa. Možda bi bilo dobro da se ipak fokusirate na jednu, ali posebno vrednu stvar za dragu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Ovaj radni dan za većinu tipičnih Devica predstavljaće dobar test koliko su spremni da svoje ideje udruže sa osobama sličnih sklonosti i razmišljanja.

Ljubav: Znatno stabilnija klima na ljubavnom planu doprinosi i pozitivnijem osećanju pa bi mogli malo više da se angažujete posebno kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vrlo dobar radni dan trebalo bi da očekuju Vage. Strpljivo i uporno sprovođenje već proverenih ideja, danas dolazi do izražaja.

Ljubav: Vaši prioriteti u sferi ljubavi danas nisu ni blizu onome što očekuje druga strana. Ukoliko ne želite produbljivanje raskoraka razmišljajte i radite na kompromisima.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Pokušajte da zbog slabije koncentracije ne napravite propust koji se može manje ili više odraziti na krajnje profesionalne rezultate. Budite strpljivi u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Ovo bi trebalo da bude jedan od vaših boljih dana kada su u pitanju emotivno – ljubavni odnosi. Svi aspekti ukazuju na uživanje i prepuštanje nežnostima drage osobe.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Budite spremni da ozbiljno zapnete i da se dodatno angažujete na poslovnom planu jer su moguća kašnjenja, promene u dogovorima i tehničkoj organizaciji.

Ljubav: Uobičajen dan ispunjen rutinom sa svim pratećim elementima očekuje Strelčeve ovog dana na ljubavnom planu.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Jarac

Posao: Neke razgovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dela. Samo napred.

Ljubav: Nikako nije povoljan trenutak za potenciranje ljubavnih dilema i njihovo razrešavanje. Budite strpljivi pre svega.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Mogli biste u nekoj situaciji brzopleto reagovati i time dovesti neki vaš projekat u pitanje. Potrudite se da maksimalno fokusirate na najbitnije stvari i sve će biti u redu.

Ljubav: Nepovoljna astrološka klima danas vam može doneti dosta komplikacija u sferi ljubavi, što zbog verbalnih nesporazuma, što zbog nerazumevanja postupaka drage osobe.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Radni elan i odgovoran odnos prema poslu i radnim zadacima biće prisutni kod većine Riba, uz upozorenje na oprez u komunikaciji sa nadređenim osobama.

Ljubav: Nikako nemojte bežati od suočavanja sa aktuelnom problematikom i ostavljati vremenu da učini svoje. Što pre razrešite situaciju, to vas u budućnosti očekuje mnogo lepših stvari.

Zdravlje: Menjajte loše životne navike, povoljan je period za to.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram