Dnevni horoskop za 5. 6: Za lava povoljan dan za druženje i provod

Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 5. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Organizujte neko fino druženje, okupljanje sa prijateljima, opustite se i pre svega odmorite.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu. Predložite neki izlazak, pokažite više posvećenosti i biće vam uzvraćeno.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Neke nove ideje vas mogu danas pokrenuti na ozbiljna razmišljanja, možda čak i o konkretnim poslovnim promenama. Imate i neke ponude koje valja razmotriti.

Ljubav: Potrudite se da se opustite i uživate u pozitivnoj energiji u danu koji je pred vama. Možete zajedno provesti dan kod kuće, a još bolje je promeniti malo ambijent.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Mogli biste danas da se rasplinete na više strana kao po običaju, planirajte nešto više trenutaka i za adekvatno opuštanje i preko potreban odmor.

Ljubav: Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje, sada je prilika i da ga realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Opušten dan je pred Rakovima. Sve što treba da uradite je da isplanirate da ga provedete na način kako vama odgovara prvenstveno.

Ljubav: Okrenite se ka budućim planovima, za odmor ili pak neko uređenje prostora u kome živite Budite kreativni.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: Povoljan je dan da se opustite, ne razmišljate previše o obavezama i posvetite se druženjima, prijateljima, provodu.

Ljubav: Budite veseli i dobro raspoloženi i svakako preuzmite inicijativu na ljubavnom planu, jer ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Iako je drugi dan vikenda većina tipičnih Devica bi mogla da se oseća pod pritiskom obaveza koje ih očekuju u narednom periodu.

Ljubav: Danas vam je potrebno više razumevanja od strane voljene osobe.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Mogli biste jednostavno danas da se posvetite odmoru, ili uživanju na nekom izletu družeći se sa vama dragim osobama.

Ljubav: Vaš šarm bi mogao da bude itekako primetan, stoga nije isključeno da vas očekuje jedno vrlo zanimljivo iznenadno poznanstvo.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Danas biste pre svega mogli da budete zauzeti pravljenjem planova za pokretanje novih projekata. Neke promene na vašem profesionalnom planu već se naziru.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete kritike na račun vašeg ponašanja, budite malo tolerantniji i saslušajte pre svega drugu stanu.

Zdravlje: Moguća osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Strelac

Posao: Trebalo bi da ste ubacili u svoj raspored za danas i neke rekreativne aktivnosti, prijaće vam da se napunite pozitivnom energijom.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete aktivni jer će biti dosta novih prilika za upoznavanje, pa eto prilike da uživate u makar dobrom flertu za početak.

Zdravlje: Osim osećaja napetosti nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Ukoliko baš morate da nešto odradite nemate danas nikakvih prepreka, ostatak dana svakako se posvetite koliko toliko odmoru.

Ljubav: Moguće je da vas draga osoba iznenadi nekim neobičnim predlogom ili finim poklončićem. Potrudite se da uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama. Vi ste u prvom planu, pa bi tako trebalo i da ostane.

Ljubav: Bilo bi dobro da fino raspoloženje preneste i na ljubavnu sferu. Planirajte neko zajedničko putovanje, odmor.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ne dozvolite da vam neke iznenadne nametnute obaveze pokvare inače poprilično miran i opušten dan.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke ozbiljnije ljubavne poduhvate. Ukoliko je moguće suzdržite se od ishitrenih odluka, kako biste izbegli razočarenje.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram