Koji su horoskopski znakovi najglasniji tokom seksa

Foto: Shutterstock

Zbog njih će vas komšije čudno gledati.

Neki znakovi horoskopa toliko se užive u seksualne radnje da ih jednostavno nije briga koliko su glasni dok uživaju.

Ovan

Budući da su poznati kao vladari najvećeg seksualnog nagona, Ovnovi su najhrabriji i najperverzniji znak kada je u pitanju vođenje ljubavi, a sve to je još sto puta pojačano njihovom glasnoćom u krevetu.

Ovnovi se ne pretvaraju, u krevetu ili u stvarnom životu i stoga se prepuštaju strastvenom i vatrenom vođenju ljubavi bez razmišljanja.

Njima vlada planeta Mars koja je simbol agresije i to je razlog zašto se nikada ne ustručavaju da učine prvi korak te vole da dominiraju u krevetu.

Foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpije zaista imaju najprljaviji um i često se vode svojom čežnjom za avanturom i intimnošću.

Škorpije su najegzotičnije kada je u pitanju vođenje ljubavi.

Ne samo da su uvek u potrazi za nečim divljim i novim već u krevetu proizvode i najrazličitije zvukove. Od blagog uzdisanja do strastvenog vriska, Škorpija vrišti najjače i može da vas natera da stenjete satima.

Lav

Nije iznenađenje što jav pojačava don uzdisanja i dahtanja u spavaćoj sobi jer obožava da svom partneru priredi predstavu.

Ovaj znak čak uživa i u strasvenim verbalnim razgovorima i tako ga je lako zavesti i navesti na vatreni glasni seks.

Lavovi vole da pojačavaju intezitet doživljaja spavaće sobe svaki put.

Foto: Shutterstock

Rak

Rakovi obožavaju seksualne aktivnosti koje su smislene i romantične.

Njihova izdržljivost i moć mašte su neverovatne, a partnera lako odvedu na dugu strastvenu vožnju na kojoj su česti intezivni vrisci uzbuđenja.

Često nakon seksa, njihovi partneri ne mogu da razmišljaju ni o čemu drugom sem o njima, stalno želeći još. Njihovo fizičko objavljivanje ljubavi dolazi sa velikim, hrabrim i intezivnim ljubavnim gestovima jer ih to strašno uzbuđuje.

Takođe, Rakovi lako mogu dovesti svog partnera do jakog orgazma.

Strelac

Budući da se radi o vatrenom znaku, Strelac u sebi nosi vruću iskru koja lako može da zapali i njega i prtnera te ih navede da zaborave koliko su glasni u krevetu.

Potrebne su im različite vrste seksa kako bi bili zadovoljni i uvek su spremni za ležerno uzbuđenje u spavaćoj sobi, a mogu da se uzbude bilo kad i bilo gde.

Osim toga, uvek su spremni da odu u krajnosti kako bi partneru pružili glasno i entuzijastično iskustvo tokom seksa, kao nikad ranije.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram