Dnevni horoskop za 5. 6: Vodolija pred iznenadnim preokretom

dnevni horoskop
Foto: Guillem Lopez / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 5. jun 2021. godine.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda Ovnovi bi trebalo da provedu u nekim rekreativnim aktivnostima i što više vremena posvete porodičnom okruženju.

Ljubav: Vrlo lep dan biste mogli da organizujete sa dragom osobom i eventualno negde otputujete.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Dosta tema za razmišljanje je pred vama ovog vikenda vezano za poslovne planove. Ipak, za konkretne poteze preporučljivo je da sačekate.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje na ljubavnom planu, izazvano pre svega vašim nezadovoljstvom, možete popraviti razgovorom sa dragom osobom o problemima i dilemama koje vas muče.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Iako bi najtipičniji predstavnici Blizanaca mogli danas da zablistaju u sferi poslovnih pregovora i dogovora, a uz to biste mogli da očekujete i adekvatnu podršku iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, posebno ukoliko ste osmislili neki dobar plan za zajednički izlazak i provod. Možete uživati I u poseti prijateljima I druženju.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Imate u glavi dosta ideja i planova, pa nije loše pozabaviti se onim delom vezanim za praktičnu realizaciju.

Ljubav: Posvetite se dovoljno sebi, ali budite otvoreni za poneku kritiku koja može stići danas od drage osobe na vaš račun, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Nije povoljan dan za neko ozbiljnije profesionalno angažovanje. Posvetite se više planovima za naredni period.

Ljubav: Već provereni i precizno pripremljeni planovi za neku ljubavnu akciju verovatno će danas pretrpeti manje izmene. Budite fleksibilni.

Zdravlje: Ne preterujte u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Prvi dan vikenda donosi tipičnim Devicama nekoliko potencijalno verbalno zapaljivih situacija prilikom uobičajene komunikacije sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Moguć susret ili poziv od stare simpatije, pa eto prilike za prijatno ćaskanje i eventualno ozbiljnije razmišljanje na tu temu.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost. Dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Nema razloga da veći deo dana ne potrošite na planiranje i razrađivanje novih ideja. Samo nemojte preterivati. Bitno je i da se malo odmorite.

Ljubav: Odličan dan biste mogli da očekujete ukoliko se za nijansu više potrudite da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi i prvog dana vikenda mogle da budu veoma zauzete poslovnim obavezama, a nije isključeno da iskrsne i neka neplanirana. Sve u svemu, potrudite se da se suviše fizički ne preopteretite.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom planu. Fokus bi vam danas mogao biti usmeren na sasvim druge sfere.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Iskoristite maksimalno ovaj prvi dan vikenda da se odmorite, pozabavite nekim vidom rekreacije i napunite baterije za naredni poslovni period. Nije isključeno da obavite par razgovora sa bližim poslovnim saradnicima vezano za neke zaostale obaveze.

Ljubav: Razmislite gde i na koju stranu želite jer je moguće da je već par zanimljivih osoba pokazalo interesovanje za vašu malenkost.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Jarčevi bi danas mogli prvenstveno da budu zauzeti obavezama vezanim za kuću ili pomoć nekom od bližnjih.

Ljubav: Inicijativu na ljubavnom planu bi valjalo danas prepustiti drugoj strani.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Vodolija

Posao: I prvi dan vikenda tipičnim Vodolijama donosi dosta posla, posebno na polju komunikacije i organizacije tekućih poslova. Mogući su i neki iznenadni preokreti.

Ljubav: Moguće je da dragoj osobi priredite neko iznenadno kraće putovanje, pa eto prilike da uživate u lepom danu pred vama.

Zdravlje: Budite oprezni sa oštrim predmetima.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da se opuste i posvete sebi i svojim potrebama i interesovanjima. Posao može i da sačeka.

Ljubav: Vrlo moguće prijatno iznenađenje u vidu nekog poklona mogli biste da očekujete od drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram