Dnevni horoskop za 5. 5: Bik da se spremi za iskušenja na poslu

dnevni horoskop
Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 5. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice tipični Ovnovi dočekuju puni elana i novih ideja. Ali za realizaciju će ipak morati da sačekaju sledeći poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj dan nikako nije povoljan za nove početke ili za promene u postojećim partnerskim odnosima. Lagana priča bez mnogo filozofiranja biće najbezbolnija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Poslednjeg dana radne sedmice osobe rođene u znaku Bika očekuju iskušenja, pre svega, u komunikaciji i pripremi planova za nove profesionalne obaveze.

Ljubav: Bez obzira da li ste slobodni ili ne, danas je realno očekivati da vam zagolica maštu pojava potpuno nove interesantne osobe na ljubavnom polju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Odličan radni dan očekuje većinu Blizanaca da uspešno zaokruže prethodni poslovni period i iznesu predloge za još bolji naredni.

Ljubav: Ukoliko je vaša pažnja usmerena ka jednoj, a do vas dopiru pozitivne vibracije od druge osobe, dobro razmislite o prioritetima kako ne bi ispalo od svega – ništa.

Zdravlje: Grlo i respiratorni sistem mogu vam zadavati manje tegobe, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Potrudite se da završite svu papirologiju i ništa ne ostavljate za drugi dan. Mogući su kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Sasvim prosečan i korektan dan očekuje osobe rođene u znaku Raka, pre svega, da provedu što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Osećaj umora je objektivno prisutan na kraju radne sedmice kod tipičnih Lavova, ali nove mogućnosti i poslovni predlozi samo pristižu.

Ljubav: Miran ljubavni dan u najavi danas vam poprilično može zatalasati uspostavljanje kontakta sa novom osobom i otvoren poziv na flert, avanturu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Devica

Posao: Vaš rad i profesionalna odgovornost nisu sporni, ali za osobe rođene u astrološkom znaku Device danas nikako nije mudro da insistiraju na logici i realnosti.

Ljubav: Danas nije realno očekivati bilo kakve bitnije promene na vašem ljubavnom polju. Vi se potrudite da makar kvalitetno provede zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Povećana nervoza i napetost mogu prouzrokovati glavobolju.

Vaga

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Vage ovaj radni dan trebalo bi da provede najviše angažovana u sferi komunikacije i sklapanju novih profesionalnih dogovora.

Ljubav: Nije loš dan da čak budete prijatno iznenađeni od strane drage osobe, ali okolnosti nisu baš povoljne za vaše konkretne akcije na polju ljubavi.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati sitne kosti na rukama i nogama.

Škorpija

Posao: Sasvim korektan radni dan očekuje tipične predstavnike Škorpija da uspešno završe sve postavljene profesionalne zadatke, posebno one papirološke.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao da nagovesti početak još povoljnijeg perioda za dešavanja u sferi ljubavi, ali i vašu aktivniju ulogu.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ekstra poslovni stimulans dolazi do većine osoba rođenih u znaku Strelca na kraju radne sedmice. Hrabro napred, ali nema razloga za nepotrebno veliku žurbu.

Ljubav: Danas će vam trebati mnogo strpljenja i razumevanja ako želite da ublažite potencijalno nezadovoljstvo koje dolaze od drage osobe.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Dobar radni dan mogu očekivati tipični Jarčevi da uspešno i u skladu sa svojim planovima okončaju profesionalne obaveze.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu danas je realno očekivati pojavu interesantne osobe, mada vrlo verovatno zauzete ili teško dostupne za bliskiji kontakt.

Zdravlje: Hronične reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici većina Vodolija bi mogla da bude u svom elementu, posebno kada su nove ideje i planovi za buduće poslovne projekte u pitanju.

Ljubav: Nemojte se baš potpuno upašiti, ali ovo nikako nije astrološki povoljan dan da se razletite i rasplinete na više strana.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Osnovne poslovne zadatke privedite kraju i ne uzbuđujte se previše ukoliko vas poslednjeg radnog dana u sedmici zatrpaju dodatnim obavezama.

Ljubav: Vrlo dobar dan u sferi ljubavi imaće prvenstveno osobe rođene u znaku Riba koje su spremne za nova poznanstva, laganu priču bez velikih očekivanja i obaveza.

Zdravlje: Osetljivost stomaka i probavnog sistema.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram