Dnevni horoskop za 5. 3: Jarac zbog posla pred nervnim slomom

dnevni horoskop
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte horoskop za 5. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako je kraj radne sedmice, Ovnovi mogu imati takav dodatni stimulans za poslovno angažovanje, samo mali problem može biti kako da ništa ne forsiraju.

Ljubav: Dugoočekivani blizak susret sa osobom koja vam odavno privlači pažnju, tokom ovog petka, može vam doneti skidanje velikog nevidljivog tereta sa srca.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Na kraju radne sedmice za najtipičnije Bikove biće najvažnije da ne žure sa odgovorima na važna poslovna pitanja, koja koja bi mogla pristizati sa više strana.

Ljubav: Stare nerazjašnjene dileme mogu vam danas zatalasati polje ljubavnih odnosa. Dobro razmislite pre nego što povučete bilo koji potez.

Zdravlje: Izbegavajte ishitrene fizičke pokrete.

Blizanci

Posao: Veoma važan radni dan nalazi se pred odobama rođenim u znaku Blizanaca. Pojedini već dogovoreni detalji promena na organizacionom planu danas bi mogli da se formalizuju.

Ljubav: Konkretan direktan razgovor sa dragom osobom može vam danas doneti razrešenje jednog bitnog problematičnog pitanja na polju emocija.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Iako vas očekuje povećan obim posla ovog poslednjeg radnog dana, razloga za zabrinutost nema, stižete sve da završite kako treba.

Ljubav: Mnogo vremena i energije tokom ovog petka oduzeće vam poslovni segment, tako da će sfera ljubavi nekako biti u drugom planu.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle pokrete, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Odličan radni dan za većinu Lavova ujedno predstavlja dobru osnovu za završetak započetih obaveza, ali i za sklapanje dogovora u vezi novih poslovnih projekata.

Ljubav: Pomalo neočekivano i danas vas u sferi ljubavi čeka bar jedno interesantno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Na kraju radne sedmice najtipičniji predstavnici Devica imaju sve realne izglede da u mirnoj atmosferi uspešno privedu kraju profesionalne obaveze.

Ljubav: Neka zanimljiva vest ili iznenadni poziv mogao bi da oboji ceo ovaj dan na polju ljubavnih relacija. Bilo bi lepo da adekvatno odgovorite.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Nije loš dan da se Vage angažuju i naprave početne korake ka realizaciji bar jednog novog projekta.

Ljubav: Odličan je dan da se posvetite ljubavnoj sferi i preuzmete inicijativu. Budite šarmantni i pozitivni.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Posle dužeg vremena Škorpije bi trebalo da imaju radni dan sa dovoljno slobodnog vremena i logično mogućnosti da se posvete delatnostima iz drugog plana.

Ljubav: Nije loš dan da proverite intenzitet svojih osećanja prema simpatičnoj osobi koja odnedavno zaokupira vašu pažnju. Budite iskreni prema sebi, ali i drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Strelca dočekuju kraj radne sedmice u vrlo pozitivnoj atmosferi, pa shodno tome i rezultati neće izostati.

Ljubav: Nema nagoveštaja za značajnija dešavanja na polju emocija tokom ovog dana. Pozabavite se ličnim nedoumicama i preispitajte sopstvene stavove.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Bar jedna komplikovana poslovna situacija tokom ovog radnog dana mogla bi Jarčeve potpuno da izbaci iz takta. Pokušajte da ipak ostanete u okvirima svojih kompetencija.

Ljubav: Štošta na ljubavnom planu zavisi i od druge strane, jer ljubav nije jednosmerna ulica, ali na Jarčevima je da se, ipak, oslone na sebe i svoje glavne adute.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Malo podsećanje Vodolijama da ispoštuju sve vezano za datume, rokove, kako bi izbegli bespotrebno plaćanje penala.

Ljubav: U zavisnosti od toga šta očekujete na ljubavnom planu, poradite na fokusu i kontinuitetu izgovorenog i napravljenih koraka.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Profesionalno i odgovorno ponašanje tipičnih Riba trebalo bi da doprinese uspešnoj finalizaciji većine zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Povoljan je dan za opuštenu priču, flert i uživanje u društvu pozitivnih osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram