Tri horoskopska znaka će u martu doživeti najveći uspeh

Džim Keri
Foto: Warner Bros / Heyday films / AFP / Profimedia

Horoskop za mart otkriva kojim znakovima Zodijaka sledi uspeh, ispunjenje ambicija i vredne nagrade. Tri znaka imaće najviše sreće.

Ovan

Početkom marta vaša vladajuća planet Mars useljava se u vašu kuću komunikacije i informacija. Spremni ste da iskažete svoje ideje i stavove, a ovaj tranzit uklanja svaku sumnju i donosi poboljšano samopouzdanje, piše Atma.

Pročitajte još:

Posvetite se svakodnevnim obavezama, poslu, interakciji s kolegama i sastancima. Marsova energija vam za svaki trud donosi vredne nagrade.

Savršeno se snalazite u timskom radu i osećate da ste potpuno nezaustavljivi na putu ka svojim ciljevima.

Divno je vreme da jurite za svojim snovima i preuzmete rizik za njihovo ostvarenje.

Đavo nosi Pradu
Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

Devica

U martu ćete imati neverovatnu snagu i hrabrost. Čak i kada se prepreke poređaju ispred vas i obuzme vas samokritika, koja je svojstvena prirodi vašeg znaka, bićete sposobni da se oduprete ovim izazovima.

Mars se seli u vaše polje karijere od 03.03., ističe vaše ambicije, umanjuje mane i podstiče vas da delujete. Očekuju vas nagrade i za trud iz prethodnih meseci.

Značiće vam velika priznanja na polju karijere, a vaša pobeda je to što ćete izbeći perfekcionističke težnje i uspeti završiti sve zadatke u predviđenim rokovima.

Foto:Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vaga

Mesec počinje lagano i donosi vam jednu prijatnu jasnoću. Imaćete mogućnost da se fokusirate na posao, zdravlje i vredne rutine.

Mlad Mesec od 13.03. ublažava pritisak svake vrste i podstiče vas da složite prioritete u svom životu. Od 15.03., kada se Merkur preseli u Ribe, preuzimate vredne aktivnosti, organizovani ste i u punom kapacitetu odrađujete obaveze.

Nagrade i uspeh stižu tek krajem meseca kada pun Mesec uđe u vaš znak Zodijaka. Napokon osećate da ste ispunili sva svoja očekivanja.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram