Dnevni horoskop za 5. 2: Blizanci da paze kome šta pričaju

dnevni horoskop
Foto: Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde poručuju za 5. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Poslednji dan radne sedmice može biti jedan od napornijih za tipične Ovnove. Uz dosta posla, možete očekivati i par ličnih grešaka i nesmotrenosti. Izbegavajte impulsivne reakcije.

Ljubav: Dobre vesti sa više strana na polju emotivno-ljubavnih odnosa daju lepu osnovu da proverite ispravnost svojih stavova prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Ovaj petak neće biti baš naklonjem tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Bika ukoliko nameravaju da tvrdoglavo isnistiraju na svojim stavovima.

Ljubav: Neki detalji su verovatno malo nefunkcionalni i u sferi ljubavi, pa biste ovaj dan mogli da iskoristite da razmislite o tome i makar nešto poboljšate.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Nemojte gurati sebe u prve borbene redove profesionalnih izazova, biće povoljnijih prilika. Budite oprezni šta i kome saopštavate kada su poslovni planovi u pitanju.

Ljubav: Nerealna obećanja koja niste u stanju ispuniti nemojte ni davati, budite iskreni i otvoreni prema dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Rak

Posao: Rakove bi ovog petka mogla da prati zategnuta komunikacija sa direktnom poslovnom konkurencijom, pa bi bilo dobro da se suzdržite od verbalnih konflikata.

Ljubav: Jasno odredite prioritete i fokusirajte se na njih. Od praznih priča nema mnogo koristi, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Moguće nesuglasice sa poslovnim okruženjem isključivo možete prevazići težnjom ka kompromisnim rešenjima. Čuvajte se zluradih komentara neistomišljenika.

Ljubav: Pomešanih osećanja i nesporazuma može biti i u sferi ljubavi, pa bi bilo lepo da ne zanemarujete osećanja i potrebe druge strane.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Učinite sve da što bolje i više proverite validne detalje nametnutih obaveza. Ali uprkos svemu, malo nerviranja u ispravljanju tuđih propusta dolazi u poslovnom paketu, pa se nemojte suviše ljutiti.

Ljubav: Ukoliko gajite neke dileme vezane za osobu koja vam privlači pažnju, evo prilike da ih konačno razrešite u direktnoj komunikaciji bez oklevanja.

Zdravlje: Zaštitite preventivno kožu od spoljnih uticaja.

Vaga

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici Vage mogu očekivati solidne rezultate na poslovnom planu, ali i podsećanje na zaostale nezavršene zadatke.

Ljubav: Budite realni u svojim očekivanjima i nema razloga za nezadovoljstvo kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Evo jednog dana u kome je veoma logično da većina Škorpija najpre preispita i, makar za nijansu, smanji lična očekivanja na profesionalnom planu.

Ljubav: Ma koliko bila realna vaša očekivanja na polju ljubavi, ovog petka čeka vas suočavanje, pre svega, sa sopstvenim razmišljanjima i dilemama.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelci bi trebalo da zaokruže jedan ciklus poslovnih projektata. Ne pravite dramu ako nije sve baš realizovano onako kako ste očekivali.

Ljubav: Pomešana osećanja i lična preispitivanja osnovni su razlozi da danas budete što mirniji i stvari posmatrate onako sa strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Kraj radne sedmice većina Jarčeva dočekuje fizički prilično iscrpljena, ali vrlo zadovoljna ostvarenim rezultatima na profesionalnom planu.

Ljubav: Iako nema krupnih promena, ipak postoji doza nezadovoljstva, pre svega, zbog ponašanja drage osobe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

Posao: Slično kao prethodnih dana, najtipičniji predstavnici Vodolija uspešno savladavaju sve profesionalne izazove, uz dodatak lične satisfakcije.

Ljubav: Više dobrih stvari danas bi moglo da vam se dogodi u sferi ljubavi, a na vama je da date doprinos onoj koja je prioritet na sopstvenoj listi želja.

Zdravlje: Nesanica.

Ribe

Posao: Pomalo usporene reakcije i nedostatak fokusa upozoravaju Ribe da tokom ovog petka više puta provere pre nego što donesu važne poslovne odluke.

Ljubav: Razloga za važne odluke na polju ljubavi danas verovatno neće biti. Ipak, i one malo manje značajne ne treba lomiti preko kolena.

Zdravlje: Potrebna vam je psihička relaksacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram