Dnevni horoskop za 4. mart: Strelci, zašto sumnjate u svoje sposobnosti

Nikol Kidman Foto: AMAZON / Planet / Profimedia

Otkrijte šta nam zvezde savetuju za 4. mart 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnovi bi od prvog radnog dana trebali prvenstveno da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, i ispoštuju sve vezano za rokove, pre nego što započnu neke nove projekte za koje imaju sasvim solidne šanse u narednom periodu.

Ljubav: Moguć susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje gajite izvesne emocije. Nemojte da vas taj osećaj zavara pod naletom strasti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se sitnim detaljima vezanim za ono što potpisujete.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu, ukoliko svu svoju energiju i strast usmerite ka dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Dosta naporan dan je pred Blizancima, obaveza bi moglo da bude na pretek, pa će vam biti potrebna pre svega dobra organizacija.

Ljubav: Mogli biste od drage osobe danas da očekujete neki fini poklončić, i pre svega veliku podršku i razumevanje.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Odličan dan je pred većinom Rakova, da sa dosta elana i pozitivne energije završe sve zacrtane obaveze bez većih problema. Mogli biste višak vremena posvetiti nekom hobiju ili sportskim aktivnostima.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa vrlo interesantnom i na neki način misterioznom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Što se tiče motivacije i radnog elana oni kod Lavova nikad nisu sporni, ono što bi moglo ovog ponedeljka da vas koči su sitni ali bitni detalji, stoga proveravajte više puta sve informacije.

Ljubav: Nema nagoveštaja bitnijih promena u vašem ljubavnom životu u odnosu na nekoliko prethodnih dana.

Zdravlje: Pad energije.

Devica

Posao: Device bi od prvog radnog dana mogle da budu veoma aktivne, posebno na polju komunikacije sa poslovnim saradnicima, a moguć je i kraći put.

Ljubav: Ukoliko budete danas negde na putu, mogli biste da očekujete vrlo zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Neke od vaših ideja koje su se iskristalisale u prethodnom periodu, mogli biste da pokrenete, jer vas u budućnosti mogu očekivati zadovoljavajući rezultati, posebno kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Odličan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu gde bi draga osoba mogla da vam priredi vrlo interesantno iznenađenje. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Od samog starta ove sedmice biće turbulentno sa bezbroj poslovnih izazova i zastoja gde nećete moći ništa da preduzmete.

Ljubav: Moguć susret sa osobom iz inostranstva koju ste upoznali na nekom putovanju u prošlosti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Dosta energije i truda potrebno će biti Strelcima ovog ponedeljka, kako bi sve zacrtane aktivnosti vezano za odranije započete projekte privodili kraju. Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke ozbiljnije poteze u sferi ljubavi, sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Pad energije. Spavajte dovoljno.

Jarac

Posao: Dobar radni start je pred Jarčevima, postojaće mogućnost za nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja pogura u pravom smeru.

Ljubav: Današnji dan je veoma povoljan za zajedničko druženje u užem krugu prijatelja, iskoristite ga na najbolji način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Opuštena radna sedmica je pred Vodolijama, što u prevodu znači – ne očekuju vas neke ozbiljnije poteškoće u realizaciji zacrtanih obaveza, iako to vama neće izgledati baš tako.

Ljubav: Ne prepuštajte drugoj strani inicijativu, već vi budite pokretač lepih i pozitivnih dešavanja.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih, da se u ne biste našli u nezavidnoj situaciji i bili iskritikovani od strane saradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari.

Ljubav: Relativno miran dan je pred vama kada su dešavanja na emotivnom planu u pitanju, izgleda kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Vrlo dobro, piđe astroputnik.com.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram