Dnevni horoskop za 4.3: Devica je željna avanture

Devica želi avanturu
Devica želi avanturu; Foto: Profimedia.rs

Blizanci upoznaju nekog novog, Rakovi su u potpunom haosu.

Ovan

Moguća iznenadna ponuda za posao ili neka prilika za dodatnu zaradu kojoj se niste nadali. Ukoliko se nađete u dilemi šta da radite, setite se da novac nije sve u životu i pokušajte sve opcije da sagledate iz više uglova.

Bik

Osećate nalet kreativnosti kakav dugo niste imali, dragi Bikovi! Ne dozvolite da vam svakodnevne obaveze stanu na put i spreče vas da iskoristite ovaj period, koji bi mogao za rezultat da da neke dugoročno korisne stvari i projekte.

Blizanci

Jedna ili više zanimljivih, novih osoba bi moglo da vam uđe u život danas sasvim nenadano, možda preko zajedničkih prijatelja ili neke grupne aktivnosti. Ljudi koje danas upoznate bi mogli da vam postanu jako važni u budućnosti.

Rak

Veoma haotičan dan. Preopterećeni ste obavezama sa svih strana  i imate osećaj da ništa ne možete da uradite kako treba, jer jednostavno nemate vremena. Telefonski pozivi, mejlovi, poruke, još telefonskih poziva.. Uhhh, spremite živce.

Lav

Razmislite dobro pre nego što prihvatite neku ponudu za dodatni posao ili nov projekat. Da li zaista imate vremena za sve? Ne preuzimajte na sebe odgovornosti kojima ne možete da se posvetite, jer neće na dobro da izađe.

Devica

Pročitajte još:

Čeka vas nekakva papirologija kojom ćete morati da se pozabavite danas. A vama se, po svemu sudeći, ne bavi papirima i realnim životom, već ste željni neke avanture! Napravite balans – u toku dana sredite sve poslove, a uveče u provod.

Vaga

Ne gurajte nos gde mu nije mesto, drage Vage. Ni inače, a posebno ne danas, jer ćete se vrlo verovatno naći u iskušenju da malo pročačkate po nečijim tajnama. Čak i ako to radite iz najbolje namere, potrudite se da se suzdržite.

Škorpija

Divan dan za ljubav, drage Škorpije. Ako ste u vezi, moguće je da će neki iznenadni događaj da vas dodatno zbliži sa partnerom. Slobodnim pripadnicima ovog znaka savetujemo da obrate pažnju na neku osobu iz okruženja, koja bi odjednom mogla da im se prikaže u novom svetlu.

Strelac

Sav trud, energija i vreme koje ste uložili u različite poslovne poduhvate bi konačno mogao da vam se isplati! Očekujte dan pun dobrih vesti i pozitivne energije, a moguće su i javne pohvale, nagrade ili unapređenja.

Jarac

Ukoliko stupite u kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu, moguće je da ćete dobiti i neku ideju (ili čak ponudu) za posao. U svakom slučaju, dobar dan za razvijanje novih prijateljstava i poslovnih projekata.

Vodolija

Karijera i biznis su vam (i dalje) na prvom mestu, pa manje pažnje posvećujete sebi, privatnom životu, pa čak i zdravlju. Posao je važan i divno je što želite da napredujete, ali setite se da ponekad povedete računa o sebi.

Ribe

Iznenadne promene na ljubavnom planu. Za Ribe koje su u vezi, moguće su prosidbe, a za one singl pripadnike znaka, iznenadna poznastva koja mogu da se razviju u nešto mnogo više.