Dnevni horoskop za 4. 8: Pred Lavovima buran dan u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 4. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Za većinu Ovnova kraj radne sedmice donosi veliki obim obaveza, ali i odlične rezultate na poslovnom planu.

Ljubav: Ono malo vremena što vam preostane za ljubav valjalo bi da usmerite ka voljenoj osobi, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Dosta posla danas očekuje većinu Bikova. Uspevate da se izborite sa svim preprekama koje vam se nalaze na putu, bez većih problema.

Ljubav: Nije povoljan dan da postavljate ozbiljna pitanja i vodite važne razgovore sa dragom osobom. Odložite to za neki povoljniji moment.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Makoliko se trudili i pokušavali da neke situacije kontrolišete, okolnosti vam neće biti naklonjene. Pokušajte da se što manje zbog toga nervirate, biće povoljnijih prilika.

Ljubav: Ovaj petak je izuzetno povoljan za sve vrste ljubavnih akcija. Iskoristite priliku, izađite negde u provod, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Potrudite se da nađete balans između posla i obaveza.

Rak

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju objektivno umorni, ali i pomalo nervozni zbog brojnih papiroloških i formalnih obaveza koje još valja završiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi, može vas kontaktirati osoba koju poznajete preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije, visoka temperatura, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Vrlo dobre poslovne okolnosti trebalo bi da prate Lavove na kraju radne sedmice. Neku papirologiju, dokumentaciju koja se već duže vreme vuče možete danas konačno arhivirati.

Ljubav: Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi. Neće biti lako napraviti pravi izbor, a nećete ni biti u svom najboljem elementu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Bezmalo sve prateće okolnosti trebalo bi tokom ovog petka da vam idu na ruku, tako da bez većih problema završite sa svim poslovnim aktivnostima uspešno, onako kako ste i zamislili.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite biće i te kako primetni tokom ovog dana u ma kojem društvu se nalazili. Iskoristite to na pravi način i uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Vaga

Posao: Pažljivo odmeravajte reči i obećanja, kako prema sebi tako i drugima. Pokušajte da izbegnete manje verbalne konflikte sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Zauzete Vage, morate svom odnosu da date neku energiju da izbegnete zamku upadanja u monotoniju.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavom.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar dan i uspešno privođenje kraju zacrtanih aktivnosti za ovu sedmicu je pred Škorpijama. Uz to, bar jedan važan razgovor i poslovni dogovor očekuje vaše puno angažovanje.

Ljubav: Bilo bi lepo da budete aktivni i na polju ljubavi jer nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Izvesno usporavanje i kašnjenje na polju realizacije nekih već dogovorenih planiranih aktivnosti mogli bi danas da očekuju nestrpljivi Strelčevi. Nemojte se nervirati, na neke stvari ponekad ne možemo uticati.

Ljubav: Postoji mogućnost da upoznate novu zanimljivu osobu na sasvim neobičnom mestu ili u neobičnim okolnostima. Ona bi mogla da ostavi vrlo jak utisak na vas.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Kraj radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog, tačnije, sa boljim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Što se tiče emotivno-ljubavnih odnosa, danas bi moglo da bude sve suprotno – veća razočaranja zbog neispunjenih očekivanja.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Za očekivati je da vam prateće okolnosti idu na ruku tokom ovog petka, posebno ako je neophodno da ponovite neke trivijalne poteze. Biće malo napetosti oko jedne finansijske isplate, ali novac pristiže u količini koja je potrebna.

Ljubav: Ovaj petak nije baš najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka, smanjite malo očekivanja.

Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

Ribe

Posao: Kontrolišite danas maksimalno impulsivnost i bez ishitrenih poteza jer bi mogli da vas odvedu u pogrešnom smeru.

Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu ima zanimljivih novih simpatičnih lica. Novi emotivni izazovi dolaze, i to uglavnom preko prijatelja, društvenih veza i interneta.

Zdravlje: Moguća nesanica, glavobolja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram