Dnevni horoskop za 4. 5: Vaga krije veliku tajnu

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas zavodite red na radnom mestu. Bitno vam je da napravite neki plan i da po njemu funkcionišete, samo nemojte očekivati da će i drugi lako pristati na to.

Bik

Osećate se tromo i umorno, pa ćete svakako morati da usporite na dnevnom nivou. Pažnja partnera je preusmerena na vas, što vam specijalno prija.

Blizanci

Tražite privatnost i mir kako biste konačno napravili listu prioriteta, specijalno na polju porodice i ljubavi. Nemojte preterivati u analizama.

Pročitajte još:

Rak

Savršeno vam je jasno da morate da se menjate, pa ćete krenuti od načina na koji komunicirate sa najbližom okolinom. Partnerski odnosi mogu biti i bolji, samo ako se potrudite.

Lav

Preusmerili ste svoju pažnju na zaradu i poboljšanje kućnog budžeta. Danas ćete dobiti dobar savet od neke mlađe osobe, pa budite što otvoreniji za sugestije.

Vaga

U polju vaših tajni dešavaju se preokreti. Čuvate neke informacije i ideje za sebe jer još uvek niste sigurni šta vam je pametnije da uradite. Nemojte dugo vagati.

Škorpija

Dobro vam ide i odlično se snalazite, bar kada su sitni i nepredviđeni problemi u pitanju. Partner ili simpatija igra topolo hladne igrice, čega ste i svesni.

Strelac

Vežbate strpljenje i teško vam ide. Želite mnogo toga da uradite, ali vam najviše nedostaje da uživate u miru sa partnerom.

Jarac

Puno radite i brzo se zamarate. Neisgurnost vas, više nego ikada, muči na dnevnom nivou, pa prigovarate svima, specijalno ukućanima.

Vodolija

Uspevate da napravite kompromis u partnerskim odnosima pa ste zadovoljniji. Čeka vas interesantna prepiska sa nekim prijateljima.

Ribe

Još uvek vas drži neizvesnost po pitanju posla jer mislite da niste pokazali svoj maksimum. Mnogo , možda i previše, očekujete od partnera u svakodnevnim obavezama.

 

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram