Dnevni horoskop za 30. 6: Jarac blista na poslu

dnevni horoskop
Foto: CHIH YUAN Ronnie Wu / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 30. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Povremeni naleti radne energije i adrenalina, daće danas Ovnovima lepe mogućnosti za dobre poslovne uzlete. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda od osobe iz prijateljskog okruženja.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati, da danas u sferi ljubavi imate nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa potpuno novim simpatičnim osobama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan radni dan mogu očekivati najtipičniji predstavnici Bikova, pre svega u segmentu pokretanja realizacije novih poslovnih ideja.

Ljubav: Vrlo lep i opušten dan biste mogli da očekujete i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Budite za nijansu skromniji kada su vaši profesionalni ciljevi u pitanju, ne može se sve odjednom postići.

Ljubav: Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smeh i opuštenost, a sve ostalo će doći samo po sebi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, razloga za brigu ne bi trebalo da bude. Uspeće da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Otvaraju se mogućnosti za ozbiljnija dešavanja na polju ljubavi, što je svakako dobro. Radite na planovima za budućnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Važne informacije koje ste dugo čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razrešite neka pitanja koja su vas mučila već izvesno vreme. Moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda.

Ljubav: Imate jake motive da se angažujete na polju ljubavi, samo danas nije realno da sve ide glatko i onako kako priželjkujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Stvari idu uglavnom svojim prirodnim tokom, ipak mogu vas malo nervirati iznenadni novi zahtevi od strane nadređenih.

Ljubav:Pokušajte da eventualne nesuglasice rešite na kompromisan način, nemojte se hvatati za svaku sitnicu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Moguće je da pokrenete neki novi projekat, ideju koja je već neko vreme u pripremi. Samo napred.

Ljubav: Nije povoljan dan da se dodatno naprežete i pokušavate rešiti nesporazume koji datiraju neko vreme unazad. Okrenite se budućnosti.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Škorpija

Posao: Prosečan radni danje pred Škorpijama. Neke aktivnosti koje su se bile iz raznih razloga u kašnjenu u prethodnom periodu, sada bi mogle biti konačno realizovane.

Ljubav: Nema astroloških nagoveštaja bilo kakvih krupnijih promena i dešavanja vrednih pažnje na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog četvrtka.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Dosta komunikacije, raznih razgovora i dogovora je pred Strelčevima. Potrudite se da odredite prioritete i korak po korak krenete kak zacrtanom cilju.

Ljubav: Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez vazan za osobu koja vam odnedavno privlači veliku pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni danje pred Jarčevima, a nije isključeno ni da vam pristignu zaslužene pohvale za prethodno uložen trud.

Ljubav: Mogli biste danas dragoj osobi da posvetite posebnu pažnju i ugodite joj nekim finim znakom pažnje, umesto da se udaljavate.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sve ono što ste možda već neko vreme priželjkivali da uradite na profesionalnom polju, danas bi uspešno mogli da i realizujete.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, održavajte je na nivou na kom jeste, u suprotnom morate vi biti inicijator promena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Očekuje vas podrška prijateljski nastrojene osobe od poverenja, ukoliko ste naumili da pokrenete neku promenu na poslovnom planu.

Ljubav: Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas poremeti, i da tokom ovog četvrtka donese dosta napetosti u vaš ljubavni život.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram