Dnevni horoskop za 30. 4: Vaga na izmaku snaga

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 30. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Dobra energija i pozitivno raspoloženje pred mini-odmor pratiće većinu Ovnova tokom ovog petka. Većina je već isplanirala vikend.

Ljubav: Trebalo bi da ste osmisli već neki super plan za predstojeće dane, pa krenite sa pripremama.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipični predstavnici astrološkog znaka Bika dočekuju sa poprilično ispražnjenim baterijama. Privedite kraju bar ono što ste započeli.

Ljubav: Tokom ovog petka nije realno očekivati neki veliki bikovski angažman u sferi ljubavi, što ne znači da ne treba da poradite na taktici za naredne dane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Ne bi trebalo da bude nekih većih prepreka ovog poslednjeg radnog dana kada je reč o završetku planiranih obaveza.

Ljubav: Manje-više sve je pod kontrolom kada je ljubavna sfera u pitanju. Uz neki dobar predlog, eto prilike da računate i na moguće uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Bez umora nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Rakovi bi i ovog petka mogli biti angažovani do poslednjeg radnog sata. Ipak, na kraju bi trebalo da budete veoma zadovoljni postignutim.

Ljubav: Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu i usmerite je ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Odmorite se.

Lav

Posao: Današnja vrlo povoljna poslovna klima daće dobru osnovu većini osoba rođenih u znaku Lava da se opuste i malo uživaju u ostvarenim profesionalnim rezultatima.

Ljubav: Sjajan dan je kada su u pitanju nova poznanstva, a bar jedno moglo bi da vas veoma zaintrigira. Uživajte, poručuju na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Opuštena radna atmosfera je pred Devicama, tako da mogu da očekuju da sa obavezama završe i ranije od planiranog.

Ljubav: Višak vremena mogli biste da posvetite ljubavnim dešavanjima, pa se potrudite da nekim predlogom iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Najveći broj pripadnika ovog sazvežđa danas može očekivati solidne profesionalne rezultate i prilično dobru saradnju u sferi poslovne komunikacije.

Ljubav: Iako nisu ni blizu optimalne energije i raspoloženja, tipične Vage imaće danas lepu priliku da posvete dovoljno vremena i pažnje dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Imate više razloga da ovaj poslednji radni dan u sedmici dočekate veoma zadovoljni, sve bi trebalo da ide onako kako ste i zamislili.

Ljubav: Poradite na sebi, definišite šta hoćete i šta očekujete, pa onda taktički krenite ka vašem ljubavnom cilju. Ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako poprilično fizički umorni, Strelci okončavaju ovu radnu sedmicu vrlo raspoloženi i zadovoljni.

Ljubav: Ukoliko inicijativu ovog petka prepustite drugoj strani, mogli biste prijatno da se iznenadite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Jarčevima donosi ličnu satisfakciju za ostvarene rezultate, ali i osećaj da su se poprilično umorili.

Ljubav: Ovog petka vas u sferi ljubavi očekuju manje turbulencije, pre svega, zbog vidljivog nesklada između vaših i želja drage osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Sasvim solidan radni dan je pred Vodolijama. Mogli biste priteći u pomoć nekom od saradnika, mnogo bi značilo da zajedničkim snagama dođete do željenog cilja.

Ljubav: Zajedničke trenutke mogli biste provesti u krugu prijatelja i dragih ljudi. A nije loš predlog ni izlazak.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ukoliko ste potrošili dosta energije u prethodnim uspešnim poslovnim akcijama, danas biste mogli da nastavite, ali sa smanjenim intenzitetom.

Ljubav: Potrudite se da svu energiju usmerite ka dragoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram